هندزفری یا هدفون ؛ کدام را بخریم؟
اگر برسر دوراهی خرید هندزفری و هدفون ماندهاید این مقاله کمک میکند براساس مزایا و معایب هندزفری و هدفونها در تولید کیفیت صدا و حذف نویز تصمیم به خرید بگیرید.و در اخر این مقاله متوجه می شویم هندزفری یا هدفون ؛ کدام را بخریم؟
یکی از دغدههای مردم هنگام خرید وسیلهای برای گوش دادن به موسیقی این است که هدفون بخرند یا هندزفری. هدفونهای خیلی بزرگ و غول پیکر در دهه 1970 بسیار محبوب شدند. در دهه 1980 با پیدا شدن سروکله دستگاههای قابل حمل و کوچک پخش موسیقی، هدفونها در سایه قرار گرفتند و نسبت به قبل حضور کمرنگتری داشتند. بعد نوبت به آیپاد (iPod) اپل رسید که در سال 2001 روانه بازار فناوری شد: یک جفت هندزفری سفید رنگ براق که در بسته بندی زیبا دل کاربران دنیای فناوری را میبرد. پس از آن استفاده از هندزفریها برای گوش دادن به موسیقی به محبوبیت بالایی رسید و هرجایی نشانهای از کاربری هندزفری دیده میشد.
هندزفری یا هدفون کدام از محبوبیت بالایی برخوردارند؟
امروزه هنوز هم هندزفریها از محبوبیت بالایی برخوردار هستند، اما به نظر میرسد که هدفونهای با کیفیت دوباره راه بازار را پیش گرفتهاند و علیرغم آنکه مدتی به حاشیه رانده شده بودند، ظاهرا هنوز میان کاربران محبوب هستند. شما از طرفداران کدام یک هستید: ترجیح میدهید آهنگ مورد علاقهتان را با هندزفری گوش کنید یا هدفون؟
البته که این تصمیم بستگی به چیزهای زیادی دارد. هندزفریها و هدفونها هرکدام محاسن و معایب خاص خود را دارند. بهترین وسیله برای گوش دادن به موسیقی به شرایطی که در آن قرار میگیرید و صد البته سلیقه شخصی شما بستگی دارد. در این مقاله پلازامگ نگاه کوتاهی دارد به این دو وسیله محبوب تا شاید بتواند کمکی به کاربران در انتخاب گزینه مناسب داشته باشد تا بسته به سلیقه شخصی و قیمت مناسب بودجه خود هدست مورد علاقه خود را خریداری کنند. به طور خلاصه میتوان گفت:
مزایا و معایب
- هدفونها کیفیت صدایی خوبی دارند.
- هندزفریها سبک، راحت و قابل حمل هستند.
- هدفونها مانع از شنیدن نویز و سروصدای پس زمینه میشوند.
- هدفونها بهخاطر بزرگی و سنگینی بیشتر برای منزل و استفاده کوتاه مدت مناسب هستند؛ درحالی که هندزفریها به دلیل سبک بودن و قابلیت حمل آسان در خیابان، کافه، وسایل نقلیه عمومی و حین پیاده روی، باشگاههای ورزشی و دویدن به کار میروند.
هدفون ها
هدفونها روی گوش قرار میگیرند. مدلهای Supra-aural (بالا/روی گوشی) کل سطح گوش را میپوشانند اما پوشانندگی به صورت کامل نیست. هدفونهای اُور ایر (Overear) یا دور گوش (که Circumaural نیز نامیده میشوند) به طور کامل دور گوش و لاله گوش را میپوشانند مانند گوش پوشهایی که کارکنان باند فرودگاه یا کارخانههای پر سروصدا میپوشند.