انواع حلوای مجلسی

انواع حلوای مجلسی – ۵۲ نوع حلوای مجلسی را می شناسید؟

حلوا یا همان حلوای مجلسی نوعی شیرینی یا بهتر بگیم دسری ایرانی است که البته در کشورهای دیگر همچون هندوستان هم یافت می شود اما خب طرز تهیه این حلواها در کشورهای مختلف، متفاوت است. حلوای مجلسی انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع آن ممکن است به عنوان شیرینی، یا دسر و برخی مواقع نیز به عنوان یک غذا یا بخشی از یک شیرینی که در مراسم شادی و یا عزاداری استفاده شود. در این مقاله به انواع حلوای مجلسی اشاره خواهیم کرد و مواد اولیه هر کدام از حلواها را همراه با خواص آنها بیان خواهیم نمود.

از انواع معروف حلواها می توان به حلواهای مجلسی زیر اشاره نمود :

حلوا زعفرانی, حلوا خرمایی, حلوا هویج, حلوا شیری, حلوا سوهانی, حلوا زنجبیل, حلوا دو رنگ, حلوا گل محمدی, حلوا رولتی, حلوا آردی, حلوا ارده, حلوا اوماج, حلوا تیره, حلوای شطرنجی, حلوای پسته و …

البته حلواها بسیار زیاد هستند که در این مقاله به معرفی آنها خواهیم پرداخت و بزودی طرز تهیه انواع حلواها را نیز در مجله هنرخانه آموتیا قرار خواهیم داد.

خب در ادامه به معرفی انواع حلواها خواهیم پرداخت. دقت داشته باشید که حلواها را میتوان در دسته بندی های مختلف تقسیم بندی نمود. مثلا یکی از این تقسیم بندی ها حلواهای مدرن و سنتی می باشد. این نوع تقسیم بندی به دلیل تفاوت در نحوه آماده کردن این دو نوع می باشد. از انواع حلواهای مدرن می توان به حلوای هویج، پسته، زنجبیل و … اشاره نمود. همچنین حلواهای سنتی نیز مانند حلوای زعفرانی، حلوای گل محمدی، حلوای شیر خشک، حلوای اوماج و … هستند. دقت کنید این نوع دسته بندی ها کاملا سلیقه ای هستند و ما این نوع دسته بندی را بر اساس تجربه خود بدست آورده ایم و لزوما” همه ی حلواها در این نوع دسته بندی قرار نمیگیرند.

 

حلواهای مدرن (حلواهای بوتیکی یا ژورنالی) چیست و انواع آن؟

در حلواهای مدرن روشی متفاوت نسبت به حلواهای سنتی برای تهیه آن به کار می رود.  در این نوع حلواها آرد با حرارت کم تفت داده می شود و سپس با توجه به نوع حلوا پودر قند و دیگر مواد با یکدیگر ترکیب می شوند. حلواهای مدرن معمولا طعم های فانتزی و جالبی دارند که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود.

 

۱. حلوای هویج

حلوای هویج به واسطه رنگ جذاب و زیبایی که دارد یکی از بهترین حلواهای مدرن به حساب میاد. البته طعم حلوای هویج هم به دلیل استفاده از آرد برنج بجای آرد گندم کمی متفاوت هست و لذت خاص خودش را دارد. حلوای هویج یکی از حلواهای پرخاصیت به شمار میرود که بدلیل استفاده از هویج که در اون سرشار از بتاکارتون هست. بتاکارتون سازنده ویتامین A در بدن هست. ویتامین A نیز برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها حائز اهمیت می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای هویج حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۵۰ دقیقه می باشد. حلوای هویج را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای هویج :

هویج، روغن، آرد، گلاب، زعفران، شکر، آب

طرز تهیه حلوای هویج

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای هویج را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

۲. حلوای شیر

حلوای شیر نیز یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مقوی مدرن است. شما به راحتی می توانید حلوای شیر را در منزل تهیه کنید. حلوای شیر را اغلب شیرازی ها در ماه مبارک رمضان طبخ می کنند. شیر یکی از مقوی ترین مواد غذایی می باشد. یکی از مهم ترین ترکیباتی که در شیر وجود دارد، کلسیم است که در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها بسیار مفید است.

شیر فواید بسیار فراوانی دارد که باید در مقاله ای جداگانه به صورت مفصل خواص شیر را بیان کرد اما دقت داشته باشید که خوردن شیر از ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی، بیماری های قلبی – عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری می کند.

برخی افراد به خصوص کودکان از خوردن شیر پرهیز می کنند، بنابراین یکی از راه هایی که میتوان شیر را در وعده غذایی آنها جای داد تهیه حلوای شیر می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای شیر حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۱ ساعت می باشد. حلوای شیر را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای شیر :

شیر، شکر، آرد، روغن، گلاب، زعفران و هل

طرز تهیه حلوای شیر

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای شیر را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

۳. حلوای خرمایی (حلوای خرما)

حلوای خرمایی یکی از حلوای بسیار مقوی و رژیمی می باشد که می توان آن را در دسته حلواهای مدرن قرار داد. این حلوا بدلیل استفاده از خرما در تهیه آن بسیار مغذی است و خواص فراوانی برای بدن دارد.

خواص دارویی خرما

برخی از فواید خرما عبارت اند از :

رفع یبوست، افزایش سلامتی و استحکام استخوان ها، درمان اختلالات روده، رفع کم خونی، کاهش آلرژی(حساسیت)، افزایش وزن، افزایش انرژی، حفظ سلامت قلب، درمان ضعف قوای جنسی، کاهش میزان شب کوری، کمک به سلامت دستگاه گوارش، بهبود سلامت خون و …

در مقاله ۳۲ فایده‌ شگفت‌ انگیز خرما برای سلامتی و درمان به طور مفصل در رابطه با فواید خرما گفته شده که میتوانید از این مقاله مطالعه بفرمایید.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای خرما حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان لازم برای پخت این حلوا نیز حدود ۱ ساعت می باشد. حلوای خرما را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای خرما :

خرما، آرد گندم، روغن یا کره، گلاب، مغز پسته، بادام و یا گردو برای تزئین

طرز تهیه حلوای خرما

بزودی در مقاله ای مفصل در ومجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای خرما را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۴. حلوای زنجبیل (حلوای زنجفیل)

حلوای زنجبیلی که به آن زنجفیلی هم می گویند یکی دیگر از حلواهای مدرن است که بدلیل استفاده از زنجبیل در آن که طبعی گرم دارد، حلوایی گرم به شمار می رود. افرادی که مزاج گرم دارند نباید خیلی زیاد از این نوع حلوا میل فرمایند و یا در فصول سرما مقدار کمی از این حلوا مصرف کنند.

حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل

از طرفی دیگر نمی توان به راحتی از فواید و خواص زنجبیل رد شد و آنها را نادیده گرفت. یکی از خواص مهم زنجبیل کمک به بهبود تقویت حافظه می باشد.

خواص دارویی زنجبیل

زنجبیل خواص فراوانی دارد مانند :

رفع یبوست، رفع نفخ معده، افزایش قوای بدن، افزایش تمایلات جنسی، ادرار و قاعده آور، تقویت کننده قلب و معده، رفع بیماری های عصبی، رفع بیماری های مفصلی و کمر درد و …

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای زنجبیل حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان لازم برای پخت این حلوا نیز حدود ۵۰ دقیقه می باشد. حلوای زنجبیل را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای زنجبیل:

پودر زنجبیل، آرد، روغن، کره، پودر هل

طرز تهیه حلوای زنجبیل

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای زنجبیل را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۵. حلوای آناناس

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

حلواهای سنتی چیست و انواع آن؟

حلواهای سنتی یکی از انواع حلواهایی است که در اکثر شهر های ایران تهیه می شود و مردم از قدیم الایام طعم و مزه آن را بسیار زیاد دوست دارند و می پسندند و در مجالس شادی و عزاداری از آن استفاده می کنند. در حلواهای سنتی معمولا آرد را با استفاده از روغن سرخ می کنند و دیگر تفت نمی دهند و بعد از سرخ شدن به اندازه مورد نیاز (که بسته به نوع حلوا رنگ آن باید یا نباید تغییر پیدا کند)، شهد را که مایعی شیرین است که از ترکیب شکر و آب و گلاب است ، بدست می آید را به آرد سرخ شده اضافه می کنند.

حلواهای سنتی برای اکثر مردم طعم های نوستالژی و خاطره انگیزی دارند. آدم با خوردن حلواهای سنتی یاد خاطرات قدیم و گذشته، خاطرات کودکی در زمان های پدر بزرگ و مادر بزرگ و … می افتد. در ادامه به معرفی انواع حلواهای سنتی خواهیم پرداخت.

 

۱. حلوای زعفرانی

حلوای زعفرانی یکی از رایج ترین حلواهای سنتی در بین ایرانیان می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد. حلوای زعفرانی بدلیل استفاده از زعفران که دارای خواص دارویی بسیار و رنگ و عطری که دارد، حلوای معروفی به شمار می رود. همانطور که گفتیم یکی از خوش عطرترین موادی که میتوان به حلوای مجلسی اضافه کرد، زعفران می باشد.

حلوای زعفران

حلوای زعفران

زعفران بدلیل گران بودن (که این گرانی بدلیل هزینه بسیار زیاد نیروی کاری برای برداشت زعفران است، مثلا برای تولید یک کیلو زعفران حدود ۱۰۰،۰۰۰ گل با دست چیده شده لازم است)، به طلای سرخ مشهور است که خوشبختانه در ایران نیز تولید می شود.

خواص دارویی زعفران

همچنین گفتیم که زعفران خواص دارویی فراوانی دارد که در درمان بسیاری از بیماری ها مفید است که در زیر برخی از این خواص زعفران را بیان می کنیم:

افزایش سلامت قلب و عروق، درمان اختلال نعوظ، ضد سرطان، کاهش وزن، درمان افسردگی و اضطراب، درمان التهاب مفاصل، افزایش قوه ی بینایی، درمان بی خوابی، ارتقاء سلامت مغز، درمان آسم، بهبود فرایند هضم، التیام زخم ها، افزایش سلامت کبد، درمان التهاب، شفافیت و روشن کردن پوست، درمان خشکی پوست، جلوگیری از ریزش مو و …

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه به زعفران می توانید به مقاله خواص زعفران: ۲۷ فواید زعفران برای سلامتی و درمان مراجعه نمایید.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای زعفران حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان لازم برای پخت این حلوا نیز حدود ۴۰ دقیقه می باشد. حلوای زعفران را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای زعفران :

آرد، شکر، آب، روغن مایع، کره، گلاب، زعفران، هل

طرز تهیه حلوای زعفران

بزودی در مقاله ای کامل در مجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی زعفرانی را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۲. حلوای گل محمدی (حلوای گل سرخ)

یکی از بهترین حلواهایی که هر شخصی باید حداقل یکبار آن را تست کند و از طعم خوشمزه و لذیذ آن لذت ببرد، حلوای مجلسی گل محمدی است. این حلوای مجلسی با نام حلوای گل سرخ نیز قابل شناسایی است. نام گذاری گل سرخ به این دلیل است که گل محمدی گونه ای از گل سرخ می باشد.

حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی

گل سرخ در کل دنیا دارای ۲۵۰ گونه مختلف می باشد که از این تعداد حدود ۳۰ گونه گل معطر هستند و فقط ۳ گونه از این گل سرخ ها از نظر اقتصادی امکان گلاب گیری دارند که مهم ترین آنها گل محمدی است. منشاء گل محمدی ایران بوده و در طول تاریخ به سبب جنگ هایی که بوجود آمده این گل به مقدونیه، بلغارستان، شام و در نهایت اروپا انتقال پیدا کرده به صورتی که هم اکنون در اروپا گل محمدی را با نام رز دمشقی می شناسند.

برای تولید یک لیتر اسانس گل محمدی حدود چهار تن گلبرگ و برای تولید یک لیتر گلاب نیز معمولا یک کیلو گلبرگ استفاده می شود.

خواص دارویی گل محمدی

گل محمدی علاوه بر عطر ویژه و دلنشینی که دارد، دارای خواص دارویی بسیاری است که از زمان های دور به عنوان داروی بسیاری از دردها تجویز میشده. بقراط حکیم گل محمدی را برای دردهای معده، روده، گوش درد، دندان درد و ترمیم زخم ها تجویز می کرد.

عصاره گلبرگ گل محمدی برای زخم های دهان، سردرد، گلودرد و به عنوان تب بر، رفع بی خوابی و درمان استفراغ استفاده می شود. شربت گل محمدی برای نارسایی کبد و صفرا بسیار عالی عمل می کند.همچنین شربت گل محمدی برای درمان بیماری های گوارشی و تنفسی استفاده می گردد و به درمان گرمازدگی کمک فراوانی می کند.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای گل محمدی حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان لازم برای پخت این حلوا نیز حدود ۴۰ دقیقه می باشد. حلوای گل محمدی را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای گل محمدی :

آرد، کره، روغن مایع، عسل، پودر قند، پودر گل محمدی، هل، گلاب، بادام

طرز تهیه حلوای گل محمدی

بزودی در مقاله ای کامل در مجله  آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی گل محمدی را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۳. حلوای اوماج (حلوای اُماج)

حلوای اوماج که به اون حلوای اٌماج هم گفته میشه یکی از خوشمزه ترین حلواهایی مجلسی ایرانی است که بر اساس نحوه آماده سازیش میتونه در دسته بندی حلواهای سنتی ما قرار بگیره. برای تهیه حلوای اوماج از شیر استفاده میشه. همونطور که قبلا در بخش حلوای شیر به خواص شیر اشاره شد، شیر یکی از مقوی ترین مواد غذایی می باشد. یکی از مهم ترین ترکیباتی که در شیر وجود دارد، کلسیم است که در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها بسیار مفید است.

شیر فواید بسیار فراوانی دارد که باید در مقاله ای جداگانه به صورت مفصل خواص شیر را بیان کرد اما دقت داشته باشید که خوردن شیر از ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی، بیماری های قلبی – عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری می کند.

برخی افراد به خصوص کودکان از خوردن شیر پرهیز می کنند، بنابراین یکی از راه هایی که میتوان شیر را در وعده غذایی آنها جای داد تهیه حلوای مجلسی اوماج می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای اوماج حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۲ ساعت می باشد. حلوای اوماج را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای اوماج :

آرد، شیره انگور، شیر و روغن

طرز تهیه حلوای اوماج

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله  آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی اوماج را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۴. حلوای شیر خشک

بله درست شنیدید! حلوای شیر خشک. یکی دیگه از حلواهایی هست که به روش سنتی تهیه می شود. الان دیگه زمونه ای شده که همه چی رو میشه به عنوان حلوا درست کرد. شیر خشکی که در این حلوا استفاده میشه با شیر خشک بچه فرق داره و باید از لوازم قنادی تهیه بشه.

شیر خشک هم دقیقا مثل شیر خواص فراوانی داره که چون قبلا بهش اشاره کردیم دیگه گفتنش تکرار مکررات هست. یکی دیگه از کارایی های شیر خشک برای استفاده بدنسازان عزیز است  که می توانند از شیر خشک برای وزن گرفتن استفاده کنند. شیر خشک برای چاق شدن به خصوص چاق شدن صورت کمک فراوانی می کند. البته دقت داشته باشید که خوردن زیاد و افراطی شیر خشک نیز برای بدن مناسب نیست.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای شیر خشک حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۴۰ دقیقه می باشد. حلوای شیر خشک را می توان برای میان وعده، رژیم غذایی و بدنسازی، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای شیر خشک :

آرد سفید، شیر خشک، آب، شکر، گلاب، روغن، کره، هل و زعفران

طرز تهیه حلوای شیر خشک

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی شیر خشک را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۵. حلوای لبو

حلوای لبو یکی از حلواهای خوشرنگ مجلسی و ایرانی است که بر اساس نحوه تهیه آن، میتوان نوع دسته بندی آن را جزو حلواهای سنتی دانست. لبو که از پخته شدن چغندر قرمز بدست می آید، دارای خاصیت های درمانی بسیار زیاد و مفیدی است که این سبزی را به یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی بسیار عالی تبدیل کرده است.

لبو سرشار از مواد مغذی دیگر مانند آهن، منگنز، مس، پتاسیم، و منیزیم است. در ادامه به برخی از خواص مهم لبو اشاره خواهیم کرد که در درمان بسیاری از بیماری ها مفید است:

خواص دارویی لبو

پایین آوردن فشار خون، تقویت قلب، پیشگیری از سرطان، مفید برای کبد، انرژی زا، بهبود سلامت مغز، تنظیم قند خون، بهبود دستگاه گوارش، کاهش کلسترول بد خون، درمان کم خونی، بهبود سلامت جنسی، پیشگیری از آب مروارید، تقویت استخوان ها و دندان ها، کاهش وزن، ضد پیری و پیشگیری کننده پوکی استخوان.

لبو خاصیت های بیشماری دارد که در بالا به صورت خیلی خلاصه و تیتر وار به آنها اشاره کردیم. حال شما به راحتی می توانید با تهیه ی حلوای لبو به سادگی این ویژگی های لبو را با طعم و شکلی متفاوت تجربه کنید. حلوای لبو رنگ بسیار زیبایی دارد که با دیدن آن اشتهای فرد باز شده و تمایل شدیدی به خوردن این حلوا پیدا می کند.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای لبو حدود ۲۰ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۶۰ دقیقه می باشد. حلوای لبو را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو :

آرد، شکر، لبو، روغن، گلاب، آب، هل

طرز تهیه حلوای لبو

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله  آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی لبو را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

 

۶. حلوای آرد برنج

آرد برنج یکی از مشتقات برنج است که در ادامه می گوییم اصلا این آرد برنج به چه روشی بدست می آید. به برنجی که تازه از شالیزار برداشت شده و پوسته دارد، شلتوک گفته می شود. برای جداسازی دانه های برنج از پوسته های رویی شان، آنها را به کارخانه های برنج کوبی یا شالیکوبی می برند.

طی فرآیند جدا سازی پوسته از برنج که به آن شالیکوبی گفته می شود، برخی از دانه های برنج شکسته می شوند. سپس این دانه های شکسته شده را توسط الک از دانه های کامل جدا می کنند. برخی از این دانه های که زیاد خرد نشده اند را به عنوان برنج نیم دانه راهی بازار می کنند.

اما دانه هایی که بیش از اندازه خرد و شکسته شده اند و قابل استفاده نیستند را برای تهیه آرد برنج، آسیاب می کنند. آرد برنج خواص و فواید بسیاری دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم :

خواص دارویی آرد برنج

کاهش تب، رفع تشنگی، تسکین اسهال صفراوی، چاق کننده، افزایش تولید اسپرم، تقویت نیروی جنسی و جلوگیری از ابتلا به سرطان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج حلوای آرد برنج حدود ۱۵ دقیقه است. همچنین زمان پخت و انتظار این حلوا نیز حدود ۵۰ دقیقه می باشد. حلوای آرد برنج را می توان برای میان وعده، همراه با چای و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل نمود.

مواد لازم برای تهیه حلوای آرد برنج :

آرد برنج، شکر، روغن، آب، زعفران، گلاب

طرز تهیه حلوای آرد برنج

بزودی در مقاله ای مفصل در مجله  آموزشی هنرخانه آموتیا، طرز تهیه حلوای مجلسی آرد برنج را همراه با تصاویر مرتبط و ویدیوی آموزشی ارائه خواهیم داد.

 

۷. حلوای سوهانی

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۸. حلوای شکری (حلوا ارده)

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۹. حلوا یونانی

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۱۰. حلوا کدو حلوایی

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

 

حلواهای تزئینی (حلواهای متفرقه)

خب دسته ای دیگر که می توان برای حلواها در نظر گرفت حلواهای تزئینی می باشد که ساختار و طرز تهیه این حلواها مانند حلواهای دیگر است اما نوع تزئین آنها با هم فرق دارند و یا برخی از این حلواها مانند حلوای دو رنگ را باید از ترکیب حلواهای دیگر تهیه کرد. بنابراین دسته بندی حلواهای تزئینی را برای آن در نظر گرفتیم تا برخی از انواع حلواها را در این بخش قرار دهیم.

 

۱. حلوای دو رنگ

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۲. حلوا رولتی (رولت حلوا)

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۳. حلوای سه آرد

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

۴. کیک حلوا

بزودی توضیحات این حلوا قرار خواهد گرفت.

 

حلواهای دیگر

حلواهای مجلسی بیشماری در ایران تهیه میشه که از حوصله این مطلب خارج هست و زمان خیلی زیادی برای حتی خوندن متنش مورد نیاز هست. اما تیم آموزشی هنرخانه آموتیا لیست این حلواها رو برای شما عزیزان آماده کرده تا در صورت نیاز بتونید با یک جستجوی راحت در گوگل به اطلاعات کافی در رابطه با حلواهای مجلسی برسید. همچنین سعی داریم بزودی در مورد هر کدوم از این حلواهای مجلسی یک محتوا و مطلب کامل همراه با تمام جزئیات برای شما عزیزان تهیه کنیم تا از هر سایت دیگه ای بی نیاز باشید.

  • حلوا زرد
  • حلوا ورمیشل
  • حلوا موز
  • حلوا نثار
  • حلوا تیره
  • حلوا پاستیلی
  • حلوا شعریه
  • حلوا عربی
  • حلوا شیره انگور
  • حلوای دوشاب
  • حلوا کاسه ای
  • حلوا شیرازی
  • تر حلوا
  • حلوا نارگیل
  • حلوای آرد نخودچی
  • حلوای ساگو
  • حلوای کفگیری
  • حلوای انگشت پیچ
  • حلوای عسلی
  • حلوای شیر و دارچین
  • حلوای انبه
  • حلوای کدو سبز
  • حلوای زرده همدان
  • حلوای جوانه گندم
  • حلوای گردو
  • حلوای ایرمیک
  • حلوای جناغی
  • حلوای شطرنجی
  • حلوای پسته
  • حلوای شیر و عسل
  • حلوای قهوه
  • حلوای آجیلی
  • حلوای پاپ شکلاتی

 

 

جمع بندی مقاله ۵۲ نوع حلوای مجلسی ایرانی

همانطور که به طور مفصل در این مطلب گفتیم، حلواهای مجلسی بر اساس پایه اصلی موادی که در تهیه اونها به کار میره نام گذاری میشن و بیس و پایه اصلی طرز تهیه انواع حلواها به یک صورت هست و فقط کافیه مواد اولیه ش رو تغییر داد و کمی خلاقیت داشت تا به یک نوع حلوای مجلسی جدید دست یافت.

مطمئنن شما کاربران هنرخانه آموتیا با توجه به خلاقیت های زیادی که دارید میتونید به دستورهای زیادی در مورد حلوای مجلسی حتی حلواهای جدیدی که اسم شون رو هم نشنیدیم برسید.

در پایان اگر حلوایی رو میشناسید که در این مطلب ذکر نام اون فراموش شده و یا جدیدا ابداع شده، ممنون خواهیم شد در قسمت نظرات با ما در میون بذارید تا دیگر کاربران سایت هم استفاده کنند.

 

 

تعبیر خواب ماهی

تعبیر خواب ماهی

دیدن ماهي در خواب نشانه چیست؟ تعبیر خواب به فرایند معنادهی به رویاهایی که در خواب می بینید، گفته می‌ شود. تعبیر خواب ماهي را می توانید در اینجا مطالعه کنید.

تعبیر خواب به روایت منوچهر مطیعی تهرانی

  • ديدن ماهي در خواب نيکو است بخصوص اگر آبي که ماهي در آن شنا مي کند صاف و روشن باشد. اگر در خواب ببينيد جائي در کنار آبگير يا حوض و يا دريا و استخر ايستاده ايد و درون آب ماهيان فراوان مي بينيد که شنا مي کنند بسيار خوب است چرا که خواب شما از آينده اي روشن خبر مي دهد ولي شرط اين است که آب صاف و زلال باشد چنان چه آبي که ماهيان در آن شنا مي کنند تيره و گل آلود باشد نشان آن است که جاه و مقام و پول و مال و منال در دسترس شما قرار مي گيرد اما بعد از طي مراحلي بسيار دشوار و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات فراوان و غم و غصه خوردن زياد. اگر آب متعفن باشد و در آن ماهيان خوش رنگ و زيبا شنا کنند خوب نيست چرا که خواب شما مي گويد چيزهائي بدست مي آوريد که به رنج و بدبختي و بيماري در برخورد به آن نمي ارزد. آب متعفن نشان بيماري و حبس و محکوميت است. ماهي سفيد بخت و اقبال است ، ماهي زرد طلائي پول و مال و ثروت است و ماهي سرخ فر و شکوه است. اگر کسي در خواب يک يا چند ماهي درون شيشه يا تنگ آن طور که در مراسم هفت سين نوروز موسوم است به شما بدهد بسيار خوب است چون از جانب او متمتع و بهره مند مي شويد و به آرزوهاي خود مي رسيد و چنان چه شما به کسي ماهي بدهيد او را کمک و ياري مي کنيد که به آرزوهايش برسد. اگر در خواب ببينيد که ماهي را درسته قورت داديد طمع مي کنيد و دچار حرص و آز مي شويد و اگر غذائي بخوريد، به نعمت مي رسيد. اگر ببينيد ماهي شور مي خوريد چه دودي باشد و چه تازه به شرطي که شور باشد به بلا و مصيبت گرفتار مي شويد

تعبیر خواب به روایت محمد ابن سیرین

  •  تعبیرماهی کوچک ضرر دیدن از غلام و بنده خود است.
  • اگر ببینی قلی‌های از گوشت ماهی می‌خوری، از طریق مسافرت مال و اموال به دست می‌آوری.
  • اگر ببینی کسی به تو ماهی شور و خشک داده است، شخص بزرگی به تو ظلم می‌کند.

تعبیر خواب به روایت کرمانی

  •  اگر ببینی گوشت ماهی می‌خوری، مال فراوانی به دست می‌آوری.

تعبیر خواب به روایت مغربی

  •  تعبیر ماهی تازه، غنیمت می‌باشد.
  • اگر در خواب ببینی ماهی تازه پخته می‌خوری، به این معنی است که به اندازه آن مال و اموال به دست می‌آوری
  • اگر ببینی ماهی کباب و بریان شده خورده‌ای، نشانه این است که اگر فرد عفیف و پاکدامنی هستی به مسافرت می‌روی و به کسب علم و دانش می‌پردازی، یا با مرد بزرگی ارتباط و مصاحبت برقرار می‌کنی ولی اگر انسان مفسد و بدی هستی دلیل بر رنج و غم و اندوه و دشمنی است. لازم به ذکر است که ماهی کباب شده تازه بهتر از ماهی شور می‌باشد.

تعبیر خواب به روایت آنلی بیتون

  • دیدن ماهی در آب زلال و پاکیزه رودخانه، در خواب، علامت آن است که اشخاص قدرتمند و ثروتمند شما را مورد محبت و لطف خود قرار می‌دهند.
  • اگر دختری خواب ماهی ببیند، نشانه آن است که همسری زیبا و با استعداد به دست خواهد آورد.
  • خوردن ماهی در خواب، علامت روابط دوستانه و پایدار است.
  •  دیدن ماهی مرده در خواب، نشانه آن است که در اثر اتفاق درد آوری ثروت و قدرت خود را از دست می‌دهید.
  • اگر خواب ببینید گربه ماهی صید می‌کنید، نشانه آن است که نقشه‌های دشمنان شما را پریشان می‌کند، اما حضور ذهن و اقبال به شما کمک می‌کند تا از دام آن‌ها بگریزید.
  • اگر در خواب برای گرفتن ماهی به آب بزنید، نشانه آن است که با توانایی و شهامت ثروتی به دست می‌آورید.

تعبیر خواب به روایت امام صادق

  • تعبیرهای ماهی عبارت‌اند از:
  • وزیر، لشکر، دختر، غنیمت، غم و اندوه، کنیزک هندو

تعبیر خواب به روایت حضرت دانیال

  • اگر در خواب ببینی ماهی‌های بزرگ و تازه زیادی داری، تعبیرش غنیمت می‌باشد.
  • ماهی کوچک در خواب تعبیری به غم و اندوه دارد.
  • تعبیر خواب ماهی در دریای گرمسیر، بلا و گرفتاری و سختی و مشقت می‌باشد، ولی در دریای سردسیر تعبیرش خوب و نیکو است.

تعبیر خواب به روایت لوک اویتنهاو

  • ماهی‌های بزرگ: رضایت
  • ماهی‌های کوچک: شکست
  •  ماهی‌های مرده: ناراحتی

تعبیر خواب به روایت یوسف نبی

  • دیدن ماهی روزی است

تعبیر خواب به روایت لیلا برایت

  • خوردن ماهى خشك در خواب، نشانه‌ى بيمارى است.
  • اگر در خواب ماهى بزرگى ببينيد، يعنى درآمد خوبى خواهيد داشت.
  • ديدن ماهى قرمز در خواب، نشانه‌ى خوش شانسى است.
  • ديدن ماهى قزل ‌آلا در خواب، نشانه‌ى آن است كه اقبال و شانس به شما رو آورده است.
  • ديدن ماهى كولى در خواب، نشانه‌ى شنيدن اخبار ناخوشايند است.

تعبیر خواب به روایت اچ میلر

  • اگر در خواب ماهى آزاد ببينيد، به اين معنا است كه آينده‌ى درخشانى خواهيد داشت.
  • ديدن ماهى ساردين در خواب، علام نگرانى و ناراحتى است.
  • ديدن ماهى طلايى در خواب، علامت آن است كه ازدواج موفقى خواهيد داشت.

تعبیر خواب به روایت کارل گوستاو یونگ

  • دیدن ماهی‌ای که در خوابتان شنا می‌کند بیانگر نگرش‌هایی از ذهن ناخودآگاه شماست. در نتیجه، گرفتن ماهی بیانگر نگرش‌ها و بینش‌هایی است که به سطح آمده است. بویژه، گرفتن ماهی سفید در خوابتان به این معنی است که شما ممکن است باور‌های روحی تان را مورد سوال قرار میدهید. تعبیر دیگر این است که شناکردن ماهی در خوابتان ممکن است نمادی از درک و فهم باشد. زنان وقتی که حامله می‌شوند خواب ماهی در حال شنا کردن می‌بینند. ممکن است بیانگر موقعیتی باشد که لغزنده است یا دست نیافتنی است
  • خواب دیدن اینکه ماهی می‌خورید نماد باورهاتان، وضعیت روحی، شانس، انرژی و غناست. غذای روح است.
  • خواب دیدن ماهی پخته بیانگر این است که شما به درک جدیدی از احساس روحی و دانش رسیده اید.
  • خواب دیدن اینکه شما ماهی را تمیز می‌کنید بیانگر این است که شما ابراز احساسی تان را به شیوه‌ای تغییر می‌دهید که قابل ارائه به دیگران باشد. شما خودتان را سانسور می‌کنید و اینکه کاملا چه احساسی دارید را ابراز نمی‌کنید.
  • دیدن تیغ ماهی در خوابتان به نگرش، افکار یا دیدگاه‌های قدیمی اشاره دارد که قبلا روشن شده است. شما این ایده‌ها را پرورش داده اید و از آن کسب دانش کرده اید.
  • خواب دیدن اینکه یک ماهی کوچک به ماهی بزرگتری حمله می‌کند بیانگر این است که نباید توانایی‌های کسی را به خاطر جثه‌ی کوچکش دست کم بگیرید. در نظر بگیرید که آیا با ماهی کوچک همدردی می‌کنید یا با ماهی بزرگ، برای تعبیر خوابتان مهم است.
  • خواب دیدن اینکه یک ماهی خیلی خیلی بزرگ (که معمول نیست) به شما حمله می‌کند بیانگر این است که شما از یک مساله‌ی احساسی دوری می‌کنید، به قدری که رفته رفته رشد می‌کند و به یک مساله‌ی بزرگ تبدیل می‌شود. شما احساسات خودتان را خیلی سرکوب می‌کنید که روی رفاه تان اثر می‌گذارد.
  • خواب دیدن اینکه یک ماهی غول پیکر تلاش می‌کند که شما را بخورد به این معنی است که افراد پرقدرت تلاش می‌کنند که شما و توانایی هاتان را خراب کنند (تحلیل ببرند)
  • خواب دیدن اینکه به بازار ماهی می‌روید بیانگر لذت و شادی است.
  • دیدن ماهی فاسد و پوسیده در بازار ماهی بیانگر پریشانی‌ای است که شما با تظاهر به شادی، اینگونه می‌نمایانید که غم ندارید.
  • دیدنش در خوابتان بیانگر موارد ناخودآگاه است که خودش به آرامی خودش را نشان می‌دهد. تعبیر دیگر این است که نمادی از احساساتی است که می‌خواهید داشته باشید و مدام چکشان کنید.

۱۰ سوالی که هر مادر بارداری باید به آنها جواب دهد

۱۰ سوالی که هر مادر بارداری باید به آنها جواب دهد

با معرفی ۱۰ سوالی که هر مادر بارداری باید به آنها جواب دهد از بخش سلامت سایت تفریحی جیران همراه باشید.

10 سوالی که هر مادر بارداری باید به آنها جواب دهد
قرار ما در این صفحه مادر و کودک همیشه بر این بوده که درباره وضعیت تغذیه ای مادران در دوران شیردهی صحبت کنیم. به همین دلیل هم از ماجرای تغذیه مادر در دوران بارداری چشم پوشی کرده بودیم اما دوران بارداری دوره ای است که مادر باید تغذیه ویژه ای داشته باشد تا نوزاد سالمی به دنیا بیاورد. بنابراین در این صفحه از این به بعد سراغ تغذیه مادر در دوران بارداری هم خواهیم رفت. این بار از ۱۰سوالی که هر مادر در دوران بارداری باید از خودش بپرسد و با جواب دادن به آنها تغذیه سالم تری داشته باشد شروع می کنیم برای این که بدانید په قدر درباره ی تغذیه مناسب در دوران بارداری می دانید بدون تقلب! اول به این سوال ها پاسخ صحیح و دلیل آن را بخوانید.


موارد پیشنهادی


  • اگر نسبت به خوردن کدامیک از این خوراکی ها ویار داشته باشید باید به کمبود نوعی ترکیب ضروری در بدن تان شک کنید؟
  1. شکلات
  2. هویج
  3. یخ
  4. چیز برگر

پاسخ صحیح: گزینه ۳

دلیل: ویار داشتن با نیاز به خوردن خوارکی خاص، یکی از نشانه های طبیعی ویار است. اگر چه بعضی آن را یک واکنش روانی برای جلب نظر بیشتر می دانند اما ویار داشتن یکی از رفتارطبیعی دوران بارداری است اما علاقه به خوردن خوراکی های غیر متعارفی مانند یخ، تنفس بوی مواد شوینده بو کردن یا اشتیاق به جویدن وسایل نقاشی مثلا مداد رنگی، گچ، پاستل یا جویدن وسایلی که از خاک رس درست شده است نشانه خوبی نیست. بنابراین اگر احساس کردید به خوردن یا بو کردن مواد نامتعارف اشتیاق دارید حتماً مشکل را با متخصص تان در میان بگذارید.

  • خوردن کدامیک از این پنیر ها برای مادران باردار ممنوع است؟
  1. گودا
  2. فتا
  3. رومانو
  4. موزارلا (موتزارلا)

پاسخ صحیح : گزینه ۲

دلیل: بعضی پنیر ها مانند پنیر فتا از شیر خام یا همان شیر غیر پاستوریزه تهیه می شود. بنابراین می توانند منبع انتقال آلودگی های باکتریایی و دیگر بیماری ها مانند تب مالت به مادر و جنین باشند. مادران در دوران بارداری سیزده برابر بیشتر از افراد عادی در معرض خطر ابتلا به بیماری های باکتریایی قرار دارند پس دقت کنید در دوران بارداری مواد لبنی را انتخاب کنید که حتماً پاستوریزه باشند. بنابراین از خوردن پنیرهایی مانند فتا و بلوچیز خودداری کنید. این پنیرها توسط کارخانه های داخلی هم تولید شده اند.

  • خوردن بعضی خوراکی ها در دوران بارداری باعث می شود فرزند شما هم به خوردن آن علاقه مند شود؟
  1. بله
  2. خیر

پاسخ صحیح: گزینه یک

دلیل: غذایی که می خورید باعث می شود جنین با بو و طعم آن آشنا شود. در واقع غذایی که مادر می خورد روی مایع آمنیوتیک تأثیر می گذارد. به همین دلیل گاهی با خوردن غذاهای تند و بودار توسط مادر، حرکات جنین در رحم بیشتر می شود. بنابراین تنوع غذایی مادر در دوران بارداری باعث می شود کودک با طعم و بوی غذاها تا حد اندکی آشنا شده و پس از تولد و شروع مصرف غذای کمکی کودک با مشکلات کمتری روبه رو بوده و بهتر غذا بخورد.

  • خوردن غذاهای تند و ادویه دار باعث زایمان زودرس می شود؟
  1. بله
  2. خیر

پاسخ صحیح: گزینه ۲

دلیل: اگر چه بهتر است مادران در دوران بارداری از غذاهایمحرک کمتر استفاده کنند اما مصرف این غذاها بر خلاف تصور عموم مردم باعث زایمان زودرس نمی شود. زایمان زودرس به عوامل دیگری به غیر از تغذیه ارتباط دارد.

  • نوشیدن خوراکی های کافئین دار برای مادران باردار کلاً ممنوع است؟
  1. بله
  2. خیر

پاسخ صحیح: گزینه ۲

دلیل: کافئین جزو مواد محرک است بنابراین خوردن آن برای مادران باردار باید “محدود” شود نوشیدن چای کمرنگ خطرناک نیست. اما خوردن چای پررنگ، قهوه غلیظ، نوشیدنی ها یا خوراکی هایی که میزان کافئین آن بسیار بالاست، مناسب نیست. پس می توانید از مواد غذایی کافئین دار استفاده کنید اما مهم “میزان” کافئین موجود در آن خوراکی است. میزان کافئین دریافتی روزانه باید کمتر از ۲۰۰ میلی گرم در روز باشد.

  • آیا مصرف انواع دم نوش ها به جای نوشیدن نوشیدنی های کافئین دار در دوران بارداری مناسب است؟
  1. بله
  2. خیر

پاسخ صحیح: گزینه ۲

دلیل: دم نوش ها کافئین زیادی ندارند به طور مثال چای نعنا، چای سبز، دم کرده بابونه و … اما این نوشیدنی ها نیز مشکلات خودشان را دارند. بعضی از آنها می توانند تأثیر منفی روی جنین داشته باشند. حتی بعضی از آنها می تواند زمینه ساز سقط جنین باشد. بنابراین اگر چه این دم نوش ها کافئین ندارند اما پیش از مصرف آنها حتماً با متخصص مشورت کنید.

  • مصرف مکمل اسید فولیک را باید چه زمانی شروع کنید؟
  1. به محض آگاهی از بارداری
  2. بیش از اقدام به بارداری
  3. زمانی که هنوز تصمیم به بارداری هم ندارید.

پاسخ صحیح: گزینه ۳

دلیل: از آنجایی که خطر ابتلا به کم خونی در دختران و زنان وجود دارد. بنابراین دریافت اسید فولیک ضروری است. هر خانم باید روزانه ۴۰۰ میکروگرم در روز اسید فولیک مصرف کن. بخشی از این مقدار بایدبا مصرف مکمل و بخشی دیگر بامصرف مواد غذایی حاوی این ترکیب تأمین شود. در دوران بارداری این میزان باید به ۶۰۰ میکرو گرم در روز افزایش یابد. اما این مقدار اسید فولیک باید توسط متخصص تجویز شده و بر اساس دستور متخصص بیش از بارداری در دوران بارداری مصرف شود. نکته مهم آن است که مقدار مصرف نباید کمتر یا بیشتر از میزان تجویز شده باشد.

  • مصرف زنجبیل باعث جلوگیری از حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری می شود؟
  1. بله
  2. خیر

پاسخ صحیح: گزینه یک

دلیل: بعضی از زنان باردار خوش شانس هستند! این زنان دچار حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری نیستند. اینحالت معمولاً بعد از سه ماهگی یا زودتر از آن برطرف می شود. اما گاهی این حالت باز هم پس از طی شن سه ماهه اول بارداری برطرف نمی شود. یکی از راهکارهای رفع ای مشکل مصرف روزانه یک گرم زنجبیل تازه است. خوردن این گیاه همراه با غذا می تواند به کنترل حالت تهوع صبحگاهی کمک کند. مصرف زنجبیل با ماست، اضافه کردن آن به غذابه عنان چاشنی و … مناسب است. مصرف لیموترش نیز همین ویژگی را دارد. اما یادتان باشد در دوران بارداری برای مصرف هر گیاه یا دارویی با متخصص مشورت کنید.

  • کدامیک از این موار برای زن باردار نامناسب است؟
  1. مصرف تخم مرغ آب پز
  2. سالاد یا خوراکی تهیه شده از تخم مرغ نیم پز
  3. خوردن محصولات تهیه شده از تخم مرغ پاستوریزه

پاسخ صحیح: گزینه ۲

دلیل: مصرف مواد غذایی تهیه شده از تخم مرغ نیم پز زمینه ساز ابتلا به بیماری “سالمونلا” است. عامل ایجاد این بیماری در تخم مرغ نیم پز ساکن است. بنابراین بیش از مصرف تخم مرغ باید کاملاً آن را بپزید. این باکتری می تواند تأثیر بسیار منفی روی سلامت جنین بگذارد. در مواردی نیز سقط جنین ناشی از ورود این باکتری به بدن مادر دیده شده است.

  • آهن مورد نیاز بدن مادر در دوران بارداری روزانه چه قدر است؟
  1. بین ۱۰ تا ۲۰ میلی گرم
  2. بین ۲۰ تا ۳۰ میلی گرم
  3. بیش از ۳۰ میلی گ

گزینه صحیح: گزینه ۲

دلیل: در ابتدای دوران بارداری نیاز به آهن برابر با ۳۰ میلی گرم است اما پس از آن نیاز روزانه به آهن برابر با ۲۷ میلی گرم است. برای این منظور باید با مصرف مواد غذایی حاوی آهن مانند تخم مرغ، گوشت قرمز، اسفناج و … نیا بدن را به آهن تأمین کنید. مصرف مکمل نیز با نظر متخصص ضروری است.


بیشتر بخوانید: ورزش یوگا در بارداری


 

خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک

خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک

با خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک از بخش سلامت سایت تفریحی جیران همراه باشید.

دنیای غذاها فقط دنیای طعم ها نیست، دنیای درمان ها هم هست. اگر به خواص ویژه مواد اولیه غذا توجه کنیم. بهتر می توانیم بفهمیم کدام غذاها برای سفره خانواده ما بهتر هستند. این طوری علاوه بر یک آشپز خوب یک مشاور تغذیه خوب هم خواهیم بود!


موارد پیشنهادی

سیگاری ها کیوی بخورند

خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک

اگر خدای ناکرده و دور از جان سیگاری هستید و دود وارد بدن تان می کنید و کلی ضرر به ریه و بدن تان می زنید. لطفاً کیوی بخورید محققان تغذیه معتقدند سیگاری ها به ویتامین ث بیشتری نیاز مصرف می کنند. سیگاری ها باید حدود ۴۰ در صد بیشتر از بقیه ویتامین ث دریافت کنند. این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی در روز به بدن می رسد. پس لطفا یا دود را کنار بگذارید یا کیوی بیشتر بخورید که ویتامین ث بدن تان کم نیاورد.

پیاز دندان سازتان می کند

خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک
سیر و پیاز شاید بوی خوبی نداشته باشند، اما آن قدر خاصیت و فایده دارند که بوی بدشان اصلا به چشم نمی آید. پژوهشگران کره ای معتقدند خوردن پیاز مخصوصاً پیاز خام به مقاومت لثه در برابر بیماری های عفونی کمک می کند. پیاز خام ترکیبات آنتی باکتریایی قوی دارد که می تواند ۴ نوع از باکتری را که باعث بروز پوسیدگی دندان و بیماری لثه می شود از بین ببرد. این ترکیب ضد باکتری قوی، سولفور موجود در پیاز است، پس اگر می خواهید دندان و لثه سالمی داشته باشید. پیاز فراوان بخورید، بویش هم اصلاً مهم نیست.

با گوشت کبک، سرما نخورید

خواص فوق العاده کیوی و پیاز و گوشت کبک
فصل سرماست و سرماخوردگی و آنفولانزا. ارگ دل تان نمی خواهد از اول زمستان تا دم دمای عید، زکام باشید و آنتی بیوتیک بخورید و آمپول بزنید، حتماً ای خبر را بخوانید. محققان تغذیه معتقدند گوشت کبک به دلیل ویتامین B۶ که دارد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از بسیاری از بیماری های عفونی و تنفسی جلوگیری می کند. در زمانی که بدن نیازمند مقابله با میکرو ارگانیسم هاست، مصرف غذاهایی که سرشار از ویتامین B۶ است نقش مهمی در سلامت ایفا می کند.


بیشتر بخوانید: از بین بردن گودی زیر چشم


 

بررسی استایل طناز طباطبایی

بررسی استایل طناز طباطبایی

با نقد و بررسی استایل طناز طباطبایی در جشنواره فیلم فجر از بخش مد و لباس سایت تفریحی جیران همراه باشید.

بررسی استایل طناز طباطبایی

شلوار دم پا گشاد را با مانتوی جلو باز ست کرده است، بهترین حالت برای شلوار دم پا گشاد این است که جلوی مانتوی تان باز باشد چرا که اگر جلوی مانتو بسته باشد نمای خوبی پیدا نمی کند و قسمت شلوار بد فرم به نظر می رسد.


موارد پیشنهادی


بررسی استایل طناز طباطبایی
اما استایل به دلیل وجود چندین رنگ کمی توی ذوق می خورد، بهتر است همیشه آیتم اصلی را به عنوان یک رنگ انتخاب کنید و بقیه ی اجزای لباس را با آن ست کنید، به عنوان مثال در اینجا رنگ خاکی برای مانتو انتخاب شده است و رنگ اصلی و بزرگ ترین آیتم است، بهتر بود با رنگ هایی ست می شد ه با آن هماهنگی بیشتری داشته باشد.

بررسی استایل طناز طباطبایی
دو رنگ بودن پیراهن زیر مانتو خود به تنهایی استایل را چند رنگ کرده است. رنگ زرشکی در کنار خاکی جذاب می شود و بهتر بود پیراهنی یک دست به رنگ زرشکی می پوشید.

بررسی استایل طناز طباطبایی
همچنین شلوار مشکی رنگ و روی استایل را خفه کرده است و در کل استایلی است که رنگ های خنثی آن را احاطه کرده است که بهتر بود اینگونه نمی بود.

بررسی استایل طناز طباطبایی
میکاپ انتخابی اما به چهره اش روح بخشیده و باعث شده است چهره اش مانند استایل خنثی و بی رنگ نباشد.


بیشتر بخوانید: حقایق آکنه پوستی و زیبایی صورت


 

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد

با مطلب جذاب و مورد بحث میکاپ چقدر در استایل نقش دارد از بخش مد و لباس سایت تفریحی جیران همراه باشید.

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد؟

استایل مریم معصومی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر


موارد پیشنهادی


میکاپ چقدر در استایل نقش دارد؟

این روزها در دنیای متنوع مد برخی ایده ها می تواند جالب باشد، نه اینکه تا بحال کسی چنین استایلی را انتخاب نکرده است اما زیادهم به چشم نمی خورد چرا که لازمه ی آن داشتن جسارت است و باید از روتین خود که عادت دارید شلوار در استایل پیدا باشد و اگر نباشد اعتماد به نفس ندارید و احساس می کنید زیبا به نظر نیم رسید، اما می بینید که استایل جالبی از آب در می آید که بوت بلند جای شلوار را بگیرد.

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد؟
میکاپ چقدر در استایل نقش دارد

می بینید که در استایل رنگ ها به هم نزدیک هستند و خوب همین موضوع استایل را جذاب تر کرده است و رنگبندی ها دلنشین و چشم نواز هستند شاید اگر رنگی جیغ و متضاد می دیدیم استایل تا این حد ملیح نمی بود.

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد؟
در گوشه به گوشه ی استایل پارچه ها ساده هستند به جز آستر پالتو که می توانید از آن ایده بگیرید.

بهتر بود رنگ کیف کمی واضح تر می بود به عنوان مثال طوسی تیره تر می بود تا به چشم می آمد و در استایل گم نمی شد.

میکاپ چقدر در استایل نقش دارد؟
میکاپ انتخابی مخصوصا رنگ رژ لب مناسب شده است اما در ارتباط باسایه بهتر است در راستای چشمتان باشد تا پایین تر باشد چرا که باعث می شود چشمان تان افتاده به نظر برسد.

نکته ی آخر هم اینکه این استایل برای خانم های ریز نقش و کوتاه قامت مناسب نیست و لامه ی آن قد متوسط و بلند است.


بیشتر بخوانید: ۱۰ راه صمیمی شدن با شریک زندگی خود


 

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

با نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره فیلم فجر از بخش مد و لباس سایت تفریحی جیران همراه باشید.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره


موارد پیشنهادی


همانطور که می دانید برنده ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن شده است.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

استایل انتخابی اش تنها در قسمت انتخاب مانتو و شال مناسب است، اما قسمت پایین تنه ی لباس زیبایی بصری ندارد و بیشتر سبب تعجب می شود.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

در کل طناز طباطبایی اکثر مواقع به عنوان یک سبک شلوار گشاد به پا می کند اما شلوار با توری که نقش دامن را در استایل دارد از جذابیتی برخوردار نیست.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنوارهپایین تنه ی استایل هیچ گونه ارتباطی با بالاتنه ندارد، پایین تنه ی مانتو همانند لباس های محلی است و بالاتنه تلفیقی از سنتی و مدرن است.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

اگر دوست دارید لباس محلی بپوشید و یا آن را با مدرنتیه تلفیق کنید بهتر است روی اصول باشد و بیننده با دیدن آن به وجد بیاید تا اینکه تعجب جای به وجد آمدن را بگیرد.

در اینجا سعی شده همه چیز کلاسیک و شیک باشد اما یک آن دامنی توری به میان می آید و استایل را بهم می ریزد.


نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره

همینطور اکسسوری های انتخابی می شد به رنگی انتخاب شود که به چشم بیاید مانند رنگ طلایی براق.

نگاهی بر استایل طناز طباطبایی در جشنواره


بیشتر بخوانید: مکانهای زیبا از بندر مقام تا استخرگاه


 

اصلاح ناخن جویدن کودکان

اصلاح ناخن جویدن کودکان

با اصلاح ناخن جویدن کودکان از بخش خانواده سایت تفریحی جیران همراه باشید.

اصلاح ناخن جویدن کودکان

گاز گرفتن ناخن یک رفتار ناسالم است که می تواند به مشکلات سلامتی منجر شود. در حالی که بزرگسالان می توانند با تلاش آگاهانه این امر را تصحیح کنند ، اما برای کودکان نوپا و کودکان ممکن است انجام این کار دشوار باشد، به خصوص هنگامی که از قبل به این کار عادت کرده است.


موارد پیشنهادی

طبق گفته BabyCenter دلایل زیادی وجود دارد که بچه ها ناخن هایشان را می خورند. برخی این کار را از روی کنجکاوی انجام می دهند، برخی دیگر این کار را از روی خستگی انجام می دهند. کودکانی نیز هستند که وقتی استرس دارند این کار را انجام می دهند یا وقتی از کسی تقلید می کنند که این کار را در مقابل آنها انجام می دهد.

تعیین آنچه باعث می شود کودکان و نوجوانان ناخن خود را بجوند، می تواند به آسانی والدین را در رفع مشکل ناخن جویدن کمک کند. تصحیح این مسئله در سنین پایین بسیار مهم است ، بنابراین این عادت درستی نیست که آنها بخواهند در طی مراحل مختلف زندگی با خود داشته باشند.

در زیر روش هایی برای جلوگیری موثر جویدن ناخن های ناخن کودکان وجود دارد.

  • به مواردی که باعث اضطراب آنها شده است بپردازید.

همانطور که قبلاً ذکر شد، جویدن ناخن می تواند بعلت استرس باشد. دانستن آنچه باعث می شود کودکان و نوجوانان ناخن خود را دندان بزنند ، مفید خواهد بود، زیرا شما به عنوان والدین یا سرپرست می توانید چیزهایی را که باعث نگرانی آنها شده یا می ترسید ، از بین ببرید. با این وجود ، این ممکن است مشکل باشد زیرا بعضی از کودکان تقریباً در هر چیزی که به سر راهشان بیایند ، استرس را تجربه می کنند.

  • محدودیت ها را تعیین کنید و در مورد آن غافل نشوید.

بسیاری از کودکان نوپا و بچه ها ناخن را ناخودآگاه به طرف دهان می برند. اگر فرزند شما این کار را انجام داده است، به خاطر این کار او را مجازات نکنید و سرزنش نکنید. کاری که شما باید انجام دهید این است که محدودیت ها یا قوانینی در مورد جویدن ناخن ها تعیین کنید. به عنوان مثال ، ممکن است بگویید که هیچ کس مجاز نیست ناخن های خود را در میز شام به دهان بگذارد. این کار را با صدای آرام و جمعی اعلام کنید به جای اینکه حالت تهاجمی فقط بخواهید کودک را مورد خطاب قرار دهید.

  • در صورت درخواست از آنها کمک بگیرید.

بعضی از بچه ها وقتی متوجه می شوند چقدر برای سلامتی آنها بد است یا اینکه سنشان بزرگتر می شود، از این عادت خلاص می شوند. اگر کودک شما توانست این رفتارش را اصلاح کند، به او سخنان دلگرم کننده ای بگویید و به او بگویید که درک می کنید که ترک یک عادت چقدر سخت است.

  • مسئله تقلید را در حالی که هنوز می توانید آدرس دهید.

Parenting.FirstCry.com می گوید کودکان به طور کلی رفتارهایی را که از اعضای بزرگتر خانواده می بینند به راحتی انتخاب می کنند. آنها از کارهایی که خواهر و برادر و اعضای خانواده بالغ خود انجام می دهند، تقلید می کنند، و جویدن ناخن یکی از رایج ترین حرکاتی است که تمایل به کپی کردن آنها دارد. برای رسیدگی به این موضوع، به اعضای بزرگتر خانواده اطلاع دهید تا هنگام حضور در مقابل اعضای جوان خانواده از جویدن ناخن خود خودداری کنند.

  • ناخن های آنها را کوتاه کنید.

بهترین راه برای کمک به بچه ها برای جلوگیری از ایجاد عادت ناسالم برای جویدن ناخن های فرد ، مرتب کردن ناخن ها به طور مرتب است. کوتاه کردن ناخن هایشان یک ترفند مؤثر است که به آنها کمک می کند تا جویدن ناخن هایشان را به حداقل برسانند. هر هفته یکبار گرفتن ناخن کودکان کافی است.


بیشتر بخوانید: پوره کلم و شیر – غذای زیر یکساله ها


 

علایم و درمان خانگی سنگ کیسه صفرا

علایم و درمان خانگی سنگ کیسه صفرا

با علایم و درمان خانگی سنگ کیسه صفرا از بخش سلامت سایت تفریحی جیران همراه باشید.

علایم و درمان خانگی سنگ کیسه صفرا

علایم

تهوع و استفراغ، نفخ، آروغ، عدم تحمل غذاهای چرب، سوءهاضمه، درد در قسمت فوقانی شکم و سمت راست کتف.

 


موارد پیشنهادی


درمان خوراکی

خاکشیر، کاهو، کدو سبز، جو، خرفه، کدو، سویا، عناب، هندوانه، کلم قمری و کم خوردن چربی، نمک و روغن.

درمان گیاهی

هر ۱۵ دقیقه ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق آبلیمو بعد از غذا میل نمایید و این کار را تا تمام شدن نیم لیتر روغن زیتون ادامه دهید.

۲۰ تا ۲۵ گرم پوست ریشه های زرشک را در نیم لیتر آب سرد به مدت ۱۵ دقیقه بخیسانید و سپس صاف کرده و با شکر شیرین کنید و بعد از هر غذا یک فنجان میل نمایید.

بیست و پنج گرم برگ کاسنی وحشی را در یک لیتر آب جوش دم کنید و آب آن را میل نمایید.

درمان با عرقیات

عرق کاسنی، گزنه، زرشک، هویج، بیدمشک و عرق خرفه.

درمان با آبمیوه جات

آب پرتقال، آب سیب ترش، آب نارنج، آب هندوانه، آب اسفناج، آب آرتیشو (کنگر فرنگی)، آب پیاز، آب ترب، آب شاه توت.

موارد پرهیز

میگو، بادمجان، گوشت، چربی.


بیشتر بخوانید: مدل لباس مهمتر است یا رنگ آن؟


 

 سالاد سزار

 سالاد سزار

 

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد سزار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد سزار با سایت جیران همراه باشید.


بیشتر بخوانید: پاستا پنه با سس آلفردو


مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد سزار

  • سیر ۲ عدد
  • کاهو یک بوته
  • فیله مرغ ۸ عدد
  • نان تست ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن زیتون ¼ فنجان
  • سس مایونز ¾ فنجان
  • پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه

طرز تهیه سالاد سزار

ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم ، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم


بیشتر بخوانید: خردل


(اضافه کردم پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است)و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند.(شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد)پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم۱ عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز،سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم

و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم

و مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.

روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم

و نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم(کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید)


مطالب مرتبط: خواص شگفت انگیز گردو


ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم

و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.نوش جان


مطلب مرتبط : طرز تهیه سالاد مرغ