مفهوم پاوربانک چیست؟ پاور بانک ، یک شارژر قابل حمل میباشد که انرژی الکتریکی را در خود ذخیره میکند و در شرایطی که شما دسترسی به برق ندارید ، برای شارژ گوشی های تلفن همراه ، تبلت ها ، لپ تاپ ها و دوربیهای دیجیتال ، موزیک پلیرها ،GPS و … مورد استفاده قرار میگیرد .
به عبارت بهتر شما هیچ وقت انرژی تون نمی افته !!
اگر شما همیشه در سفر هستین و یا حتی در طول روز شارژ موبایلتون تموم بشه ، دیگه قادر به تماس گرفتن ، چک کردن ایمیل هاتون و یا سر زدن به شبکه های محبوب اجتماعیتون و یا خدای نکرده اطلاع رسانی در شرایط اورژانسی ، نیستید . پس داشتن یه پاور بانک تحت هر شرایطی یک الزام محسوب میشه .
سطح نیازهای شما نشون میده که چه پاور بانکی رو باید انتخاب کنید .
اگر وسایل الکترونیکی زیادی رو با خود حمل نمیکنید پس میتوانید یک پاور بانک کوچک با ظرفیت کم خریداری کنید. اما اگه میخواین تبلت ، موبایل ، دوربین ، iPad خود رو شارژ کنید و یا زمان طولانی رو خارج از منزل بسر میبرید ، به یک پاور بانک با ظرفیت بالاتر احتیاج دارین .
ظرفیت
اولین مشخصه هر پاور بانکی است که بر حسب mah ( میلی آمپر ساعت ) بیان میگردد.
وقتی شما یک پاور بانک خریداری میکنید ، مطمئن شوید که ولتاژ خروجی آن با وسیله شما مطابقت دارد یعنی مساوی یا بیشتر از ولتاژ وسیله شما باشد .
مثلا برای یک موبایل با ظرفیت باتری 1500mah:
یک پاور بانک با ظرفیت 1500mah یکبار کامل آنرا شارژ میکند
یک پاور بانک 5200mah دوبار کامل و 50% یک تبلت را شارژ میکند
یک پاور بانک 10000mah چهار بار کامل و یک تبلت را بطو رکامل شارژ میکند.
محیط
اگربرای تفریح به خارج از شهر میروید و در طبیعت و د رمعرض ، رطوبت و یا گرد و خاک هستید میتوانید پاور بانک هایی با قابلیت های ویژه این شرایط انتخاب کنید . در صورتیکه روزهای متمادی خارج از شهر هستید پس استفاده از یک پاوربانک سولار به شما توصیه میشود که با نور خورشید شارژ میگردد.
چگونه پاور بانک خود را شارژ کنیم ؟
با اتصال کابلی که همراه پاور بانک ارائه میگرد و یا کابل موبایل خودتان آنرا مستقیما به پریز برق بزنید .
راه دیگه استفاده از کابل USB و اتصال به کامپیوتر یا لپ تاپ میباشد .
مدت زمان شارژ هر پاور بانک به ظرفیت آن بستگی دارد .پاورهای با ظرفیت بالاتر به زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز دارند. نحوه شارژ با منبع اصلی یا غیره و همینطور شرایط محیطی مثل دما میتونه روی زمان شارژ تاثیر بذاره .
ضریب تبدیل ، برای محاسبه تعداد دفعاتی که میتونین با یک پاوربانک وسایل خودتون رو شارژ کنید از فرمول زیر قابل محاسبه است :
ظرفیت x ضریب تبدیل x ضریب سلامت موبایل / ظرفیت موبایل= تعداد دفعات شارژ کامل
ضریب تبدیل : درصد باتری باقیمانده در یک شرایط حرارتی سخت
تفاوت باتری های 18650 و لیتیوم پلیمر
لیتیوم پلیمرها از مواد نرم آلومینیوم- پلاستیک و در قسمت داخلی نیمه جامد ، ساخته شده اند
انعطاف پذیری در لیتیوم پلیمرها ، پایداری در مقابل دشارژ شدن ، کارائی بیشتر مقاومت داخلی کم ، مقاوم در مقابل جریان و ولتاژ بالا ، در مقابل قیمت مناسبتر ، ظرفیت بالاتر 18650 و طراحی محافظ ایمنی در پوسته و نهایتا طول عمر یکسان با عمر مفید بیش از 500 مرتبه شارژ و دشارژ، هر دو نوع را دارای مزایای خاص خود نموده است .
پاور بانک چیست و چرا هر کاربر باید یک پاوربانک اختصاصی برای خود داشته باشد؟ برخلاف تصور، پاوربانک یک وسیله اضافی و جاگیر نیست، چرا که باید به پاور بانک به چشم یک وسیله حیاتی و بسیار ضروری نگاه کرد که همراه داشتنش نسبت به دیگر وسایل ارجحیت دارد.
پاور بانک گجتی پرتابل و قابل حمل است که از یک پک باتری بزرگ تشکیل شده و درون جعبهای مخصوص قرار دارد. یک پاور بانک دارای مداری به منظور کنترل جریان الکتریکی است و این یکی از اصلیترین مزایای آن به شمار میرود. به همین دلیل استفاده از پاور بانک برای شارژ کردن وسایل همراه، آسیبی به آنها وارد نخواهد کرد.
پاور بانکها از سالها قبلتر وجود داشتند، اما از زمانی به محبوبیت دست پیدا کردند که استفاده از گوشی های هوشمند متداول شد و کاربران مجبور شدند از این دسته وسایل، که دوام باتری پایینی دارند، برای مدت زمانهای طولانیتری استفاده کنند. پیش از آن، راهکار کاربران برای دور زدن محدودیتهای دستگاههای همراه از نظر عمر باتری، خرید و همراه داشتن باتریهای جداگانه برای این وسایل بود، اما غیر قابل تعویض شدن باتری گجتهای مختلف از جمله گوشی های هوشمند طی طراحیهای نوین سالهای اخیر، اجبار به استفاده از پاور بانک را رقم زد.
کاربرد گسترده پاور بانک
با خرید پاور بانک از وجود همیشگی یک منبع نیروی الکتریکی، چیزی که همه وسایل اطرافتان به آن نیازمند هستند، مطمئن خواهید شد. با در اختیار داشتن چنین منبع انرژی میتوانید هر وسیله دارای درگاه یو اس ابی همچون گوشی هوشمند، اکشن کمرا، دوربین دی اس ال آر و دوربین فیلم برداری، اسپیکر همراه، دستگاه ردیابی موقعیت (جی پی اس)، پخشکننده موسیقی (MP3 Player)، تبلت، ساعت هوشمند، کنترل شارژی و حتی لپ تاپ خود را شارژ کنید.
احتمالا تا امروز کاربرد یک پاور بانک را تنها شارژ کردن گوشی تلقی کرده و به دیگر ابعاد و مزایای آن توجه نکرده بودید، اما از امروز به فکر خرید یکی از این منابع انرژی الکتریکی خواهید افتاد.
انواع پاور بانک
در یک دستهبندی کلی میتوان پاور بانکها را به دو دسته (استاندارد) جهانی و خورشیدی تقسیم کرد. منابع خورشیدی که به پنلهایی خاص مجهز شده و از طریق نور آفتاب شارژ میشوند، به خاطر داشتن قیمت بالا، سرعت پایین شارژ شدن و نیازمندی به نور آفتاب، کمتر توسط عموم کاربران استفاده میشوند.
اما پاور بانکهای جهانی (Universal) در ابعاد و اندازهها، ظرفیتها و قیمتهای مختلفی عرضه میشوند. آنها خود نیازمند یک منبع انرژی الکتریکی برای شارژ شدن هستند، اما مزیتشان، نگهداری حجم بالایی شارژ است تا بعدها آن را بین دستگاههای همراه شما تقسیم کنند.
تحمل پاور بانکها
در حالت عادی، یعنی شرایطی که یک پاور بانک از برندی استاندارد و شناخته شده تهیه کرده و آن را در محیط بسیار گرم، بسیار سرد یا زیر نور مستقیم آفتاب نگهداری نمیکنید، نیروی الکتریکی ذخیره شده برای حدود سه الی شش ماه بدون تغییر درون منبع باقی خواهد ماند. بعد از آن رفته رفته مقداری از انرژی ذخیره شده به خاطر ساکن ماندن بیش از اندازه الکترونها تلف میشود.
اگر میدانید در بازههای زمانی طولانی، از پاوربانک خود استفاده نخواهید کرد، بهتر است یک محصول دارای ظرفیت بالا تهیه کنید. همچنین پیشنهاد میکنیم در صورت بلااستفاده ماندن آن، حداقل هر یک ماه یکبار حتما به شیوهای آن را به حالت فعال در بیاورید. به عنوان نمونه گوشی هوشمندتان را با وجود قرار داشتن در منزل، با پاور بانک شارژ کنید تا بدون استفاده ماندن وسیله در بازههای زمانی طولانی، سبب کاهش توان نگهداری انرژی در آن نشود.
عمر پک باتری پاور بانکها
باتریها بدون توجه به ظرفتیشان، تعداد مشخصی چرخه دارند. این چرخهها با هر مرتبه پر و خالی شدن شارژ طی میشوند. از آنجایی که ظرفیت یک پاور بانک نسبت به گوشی هوشمند بالاتر بوده و طی یک چرخه خود آن را چندین مرتبه شارژ میکند، عمر به مراتب بالایی خواهد داشت.
از طرفی دیگر، همچون باتری یک گوشی هوشمند، از پاور بانک به صورت مستمر استفاده نمیکنیم و این موضوع نیز مجددا به افزایش عمر آن کمک خواهد کرد. در حالت عادی میتوان عمری بالای پنج سال را برای یک پاور بانک متصور شد. بعد از این زمان، بسته به نحوه و میزان استفاده از وسیله از زمان خرید، توان آن برای نگهداری شارژ به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.
حل یک مسئله بغرنج!
پاور بانکها آمدند تا مشکل تمام شدن شارژ گوشی یا دیگر گجتهای همراه درست در زمانهایی که به آنها نیاز داریم را برطرف کرده و نیاز به توجه به برای به خاطرسپاری زمان اتصال وسایل همراه به برق را از بین ببرند، اما برای برخی کاربران، خود تبدیل به مشکلی جدید شدهاند! به عبارت دیگر، کاربران خریدار پاور بانک اکنون نه تنها باید دغدغه شارژ کردن وسایل همراهشان را داشته باشند، بلکه دغدغه شارژ پاوربانک نیز به مشکلاتشان افزوده شده است!
پیشنهاد میکنیم همیشه منبع انرژی الکتریکی خود را پر نگه داشته و با برنامهریزی، آن را پیش از موقعیتهایی که به این منبع نیاز مبرم خواهید داشت شارژ کنید. به عنوان نمونه اگر یک سفر یا برنامهای ماجراجویانه در دل طبیعت در پیش دارید، حتما پاوربانک را از چند روز قبلتر فول شارژ کنید.
پاوربانک چیست و چه چیزی را میتواند شارژ کند؟ پاوربانکهای قابل حمل شامل یک باتری ویژه در محفظهای ویژه به همراه مداری ویژه برای کنترل جریان برق است. پاور بانکها این امکان را در اختیارتان میگذارند که انرژی الکتریکی (ذخیرهشده در بانک) را ذخیره و سپس از آن برای شارژ کردن یک دستگاه همراه استفاده نمایید.
پاوربانکها به عنوان حیات باتری تلفنهای همراه، تبلتها و مدیاپلیرهای قابل حمل محبوبمان بطور فزایندهای فراگیر شدهاند. با دم دست داشتن یک پشتیبان باتری میتوانید وقتی که از پریز برق دورید، باتری گجت خود را زنده نگه دارید.
پاور بانک هایی که ما دربارهشان صحبت میکنیم، برای تقریباً هر دستگاه قابل شارژ از طریق یو اس بی مناسب است. دوربین ها، دوربین های Go Pro، اسپیکرهای قابل حمل، سیستمهای جی پی اس، امپیتری پلیرها، گوشیهای هوشمند، تبلتها و هر چیزی که از طریق یو اس بی قابل شارژ باشد، میتواند با یک پاور بانک شارژ شود. فقط باید حواستان باشد که پاور بانک را نیز شارژ نموده باشید.
انواع پاور بانکها
میتوانیم پاوربانکهای موجود در بازار را به سه نوع عمدهی زیر تقسیم کنیم:
پاور بانکهای یونیورسال: در اندازهها و اشکال بسیاری ساخته میشوند که میتوانند مناسب دستگاه و بودجهی شما باشند.
پاور بانک خورشیدی: پنلهای فتووُلتائیکی دارند که وقتی زیر نور آفتاب قرار دارند میتوانند باتری داخلی را شارژ قطرهای کنند. پس عمل شارژ، سریع نیست.
باتری سبک قدیمی: دم دست و باریک هستند.
روش شارژ کردن پاور بانک
یک پاوربانک یک سوکت ورودی اختصاصی برای دریافت برق دارد. این جریان برق میتواند از یک سوکت یو اس بی کامپیوترتان بیاید، اما از طریق پریز میتواند سریعتر شارژ شود. معمولاً پاوربانکها برای شارژ شدن از میکرو یو اس بی و برای شارژ کردن از یو اس بی استاندارد استفاده میکنند. در موارد خیلی نادر، پاوربانکها میتوانند از سوکت مشابه برای ورودی و خروجی استفاده کنند. اما این مورد نادر است و نباید برای هر پاور بانکی اینگونه تصور شود، چون زدن برق به خروجی پاور بانک میتواند به باتری آسیب برساند. اگر قادر نیستید که سوکت خروجی یا ورودی را تشخیص دهید، برای دیدن دستورالعملهای ویژه، دفترچه راهنما را مطالعه کنید.
بسته به ظرفیت پاور بانک و سطح شارژ کنونیاش تقریباً زمان اندکی طول میکشد تا فولشارژ شود. اکثر پاور بانکها هم چراغ ال ای دی برای نمایش ظرفیت باقیمانده دارند و هم یک قطعکننده ایمنی برای جلوگیری از شارژ و گرم شدن بیش از حد دارند. هرگاه ممکن بود وقتی شارژ کامل میشود، پاور بانک را از شارژ دربیاورید یا حداقل از رها کردن آن پس از شارژ کامل برای مدت طولانی اجتناب کنید. دمای محیط و جریان برق نیز بر دفعات شارژ تأثیر میگذارند.
شارژ یک پاور بانک چقدر دوام دارد؟
دو نکته برای طول عمر وجود دارد که باید درنظر گرفته شود:
تعداد سیکلهای شارژ/دشارژی که یک پاور بانک میتواند در طول عمرش انجام دهد
یک پاور بانک وقتی که استفاده نمیشود، چه مدت میتواند شارژش را نگه دارد
پاسخ گزینهی اول میتواند برای پاور بانکهای گوناگون، اجزای درونیشان و کیفیت ساختشان متفاوت باشد. ما نمیخواهیم روی پاور بانکهایی که سیکلهای شارژ کمتر از ۵۰۰ دارند، سرمایهگذاری کنیم. این به شما اجازه میدهد تا یک دستگاه را از طریق پاور بانک، هرروز برای ۱ و نیم سال قبل از ازدست دادن توانایی نگهداری بلندمدت شارژ کنید. پاوربانکهای بهتر و مقرون به صرفهتر، ماندگاری بیشتر دارند در حالی که واحدهای ارزانتر و کوچکتر بسته به نوع رفتارشان، ممکن است شارژ را سریع تخلیه کنند. عموماً پاور بانکها به صورت روزانه استفاده نمیشوند، بنابرایندر الگوهای استفادهی جهان واقعی معمولاً بیش از ۱۸ ماه دوام میآورند.
گزینهی دوم به کیفیت مدار کنترلر و سلولهای باتری بستگی دارد. یک پاور بانک خوب میتواند به مدت ۳ تا ۶ ماه شارژ با تلفات حداقل نگه دارد. پاور بانکهای با کیفیت پایینتر ممکن است ۴ تا ۶ هفته شارژ نگه دارند. در این رابطه، شما هرچقدر که خرج کنید، دریافت میکنید و اگر شما به یک منبع تغذیهی اضطراری بلندمدت نیاز دارید، بودجهتان را افزایش دهید. اکثر پاور بانکها در طول زمان، به آرامی شارژ خالی میکنند که تا حدی تحت تأثیر محیط و مراقبت از آنان هستند. مثلاً گذاشتن پاور بانک در خودرویی که دارای دمای به شدت غیر ثابتی است، طول عمرش را میتواند کم کند.
یک پاور بانک چندبار میتواند یک دستگاه را شارژ کند؟
مثال ما بر اساس فرمولی است که فرض میکند ظرفیت متوسط دستگاه: ۱۵۰۰ میلی آمپر ساعت، سطح توان دستگاه: بیشتر از ۲۰ درصد، و میزان بازدهی پاوربانک: ۸۰ درصد است. بسیاری از پاور بانکها به داشتن میزان بازدهی بالای ۹۰ درصد رجزخوانی میکنند، اما ما در جهان واقعی میبینیم که میزان بازدهی معمولاً در آب و هوای استرالیا تا ۸۰ درصد است. به طور کلی، هرچه میزان ظرفیت پاوربانک بزرگتر و دستگاه شما کوچکتر باشد، تعداد دفعات بیشتری میتوانید دستگاهتان را شارژ کنید. عوامل دیگر نیز میتوانند دشارژ پاوربانک را محدود کنند و یا بهبود ببخشند، بنابراین به آنان توجه کنید تا بهتر و طولانیتر کار کنند.
فرمول ما:
ظرفیت پاوربانک×بازدهی×تلفات دستگاه÷ظرفیت دستگاه
مثال:
۲٫۵=۱۵۰۰÷۰٫۸×۰٫۸×۶۰۰۰
این پاوربانک ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، یک دستگاه با باتری ۱۵۰۰ میلی آمپر ساعی را تقریباً ۲٫۵ بار شارژ میکند.
واژهنامهی اصطلاحات فنی
میلی آمپر ساعت (mAh) یعنی چه؟
عموم باتریهای دستگاههای همراه و پاور بانکها براساس آمپر ساعتشان سنجیده میشوند، و بر حسب میلی آمپر اندازهگیری میشوند تا اعداد غیر اعشاری ایجاد شود. میزان میلی آمپر ساعت، توان جریان برق در طول زمان را بیان میکند.
لیتیوم یون (Li-Ion) و لیتیوم پلیمر (Li-Polymer)
باتریهای لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری رایجترین انواع باتریهای قابل شارژی هستند که در پاور بانکها یافت میشوند. باتریهای لیتیوم یونی عموماً ارزانترند و در میزان میلی آمپر ساعت محدودند، در حالی که باتریهای لیتیوم پلیمری میتوانند بزرگتر باشند و از تأثیر حافظه در طول زمان رنج نمیبرند.
بازدهی
وقتی برق منتقل میشود، همیشه به دلیل مقاومت، تلفات وجود دارد. پاور بانکها قادر نیستند ۱۰۰ درصد ظرفیت واقعیشان را به دستگاه منتقل کنند، بنابراین ما این تلفات را در زمان محاسبهی تعداد دفعاتی که یک دستگاه میتواند توسط پاور بانک، شارژ شود، لحاظ میکنیم. میزان بازدهیها بین پاور بانکها براساس نوع باتری، کیفیت اجزا و محیط متفاوت است. بازدههای بین ۸۰ و ۹۰ درصد استاندارد صنعت کنونیاند.
تلفات دستگاه
این اصطلاح، بیانگر وضعیت باتری در دستگاهی است که میخواهید شارژش کنید. هرچه ظرفیتش کمتر باشد، یک پاوربانک باید بیشتر کار کند تا آن را شارژ کند. شارژ شدن از ۲۰ تا ۹۰ درصد را یک فولشارژ در نظر میگیریم؛ چون تلفات بازده افزایش مییابد و به ذخیرهی شارژ تلفشده منتهی میشود. رفتن از شارژ ۵ درصد به ۱۰۰ درصد، میتواند توان بیشتری مصرف کند.
استفاده از شارژر همراه Mi (برترین شارژر همراه حال حاضر دنیا) نه تنها موجب افزایش ایمنی در هنگام شارژ می شود و روند شارژ دستگاه شما را بهبود می بخشد بلکه دارای ولتاژ تخلیه ثابت است و این ثبات در ولتاژ موجب می شود که این شارژر از شارژرهای معمولی گوشی موبایل بهتر و با دوام تر باشد.
شارژر همراه Mi می تواند میزان جریان خروجی برق را به طور خودکار با وسیله الکترونیکی متصل به شارژ تنظیم نماید. این شارژر با گوشی های موبایل Mi ،Apple،Samsung ،HTC ،Google ،Blackberry و همچنین سایر برند های سازنده گوشی های موبایل کاملا سازگار است. علاوه با این شارژر همراه برخی از دوربین های دیجیتال را نیز می توان شارژ نمود.
محافظت در مقابل داغ شدن: این شارژر با برخورداری از دماسنج الکترونیک و مکانیزم پردازش و کنترل دما موجب می شود تا باتری لیتیومی داخلی همواره از دمای مناسبی برخوردار باشد.
محافظت در مقابل نوسانات برق: در هنگام اتصال به برق، این شارژر به طور خودکار در مقابل نوسانات برق محافظ است و از آسیب به بورد اصلی دستگاه و باتری جلوگیری می نماید.
محافظت در مقابل ولتاژ ورودی بالا: این شارژر به کمک مدار محافظت در مقابل ولتاژ ورودی بالا (OVP)، از ولتاژ های بسیار بالا جلوگیری می کند و مانع از آسیب رسیدن به مدار دستگاه می شود.
محافظت در مقابل اتصال نادرست کابل: هنگامی که کابل به صورت اشتباه به دستگاه متصل می شود برای محافظت از دستگاه های متصل به شارژر، مدار به طور خودکار قطع می شود.
تنظیم خودکار جریان خروجی جهت محافظت از باتری دستگاه: این شارژر مجهز به سیستم هوشمندی است که میزان جریان خروجی را تشخیص می دهد و برای محافظ از دستگاه های متصل به شارژر در هنگامی که این جریان بیش از حد مجاز باشد، جریان خروجی را قطع می کند.
محافظت در مقابل پر و خالی شدن بیش از حد باتری: برای جلوگیری از آسیب رسیدن به باتری، دستگاه محافظ الکتریکی لیتیومی ژاپنی این شارژر از پر شدن و خالی شدن بیش از حد باتری جلوگیری می کند.
محافظ PTC باتری: این شارژر مجهز به مدار محافظ PTC است که جریان برق را کنترل می کند و در هنگامی که دما و جریان برق بیش از حد مجاز باشد، موجب ایمنی باتری می شود.
در این شارژر همراه، تمامی بخش های کاربردی از جمله نورها، رابط کاربری خروجی و ورودی در قسمت بالایی آن قرار گرفته است که بدین ترتیب تمامی آنها تنها با یک نگاه قابل رویت هستند.
با اینکه ظرفیت این مدل بیشتر از نسخه 16,000mAh بوده، اما دارای وزنی کمتر از آن می باشد.
طراحی مدل ۲۰۰۰۰ همانند نسخه های قبلی این شرکت می باشد با این تفاوت که شیائومی جهت حفاظت بیشتر در مقابله ضربه و همچنین وزن کمتر، بدنه آنرا از جنس ABS plastic به جای فلز ضربه پذیر آلومنیوم انتخاب کرده است.
توضیحات
18 درصد سبک تر
شارژ همزمان دو دیوایس با بالاترین سرعت
مناسب استفاده در انواع تبلت و گوشی موبایل
ظرفیت: ۲۰۰۰۰ میلی آمپر (معادل ۷ بار شارژ کامل iPhone 6)
ورودی: 5 ولت 2 آمپر
خروجی: 5.1 ولت ۳.۶ آمپر + ۵.۱ ولت ۲ آمپر
LED برای نمایش میزان ظرفیت باتری
باتری Li-ion لیتنوم یونی داخلی ساخته شده توسط کمپانی Samsung و LG
چیپست داخلی محافظ مدار با 9 لایه محافظ، طراحی شده توسط Texas Instruments
محافظت در مقابل داغ شدن
محافظت در مقابل نوسانات برق
محافظت در مقابل ولتاژ ورودی بالا
محافظت در مقابل اتصال نادرست کابل
تنظیم خودکار جریان خروجی جهت محافظت از باتری دستگاه
محافظت در مقابل پر و خالی شدن بیش از حد باتری
محافظ PTC باتری
برنده جایزه بهترین طراحی کالا
محتویات پکیج
پاور بانک Xiaomi Mi 20000mAh
کابل میکرو USB
دفترچه راهنما
سریال نامبر روی جعبه برای رجیستر کردن دستگاه از طریق سایت Mi
یک ویژگی مهم در این محصول؛ حضور یک خروجی AC و یک ورودی DC که امکان شارژ متنوعی را برای این پاوربانک فراهم میکند. لپتاپ، دوربین، یخچال مسافرتی و بسیاری از وسایل دیگر را میتوان به آیپر متصل کرد.
اگر در مسافرتها یا طبیعت گردیهای خود نگران شارژ گجت هوشمند و وسایل مشابه هستید؛ قطعا اولین راهکار استفاده از یک منبع تغذیه قابلحمل یا پاوربانک خواهد بود. اما متاسفانه پاوربانک ها نیز خود با یک مشکل اساسی روبرو هستند و آن ظرفیت محدود ذخیره انرژی و خروجیهای محدود آنهاست.
اما امروز یک وسیله کاملا کاربردی را معرفی خواهیم کرد که تا اندازه بسیار زیادی مشکلات مذکور را کاهش خواهد داد. آیپر در ابتدا باکیفیت بالای ساخت خود نظر مخاطب را جلب میکند و این ارتباط اولیه با کارایی فوقالعاده آن تکمیل میشود.
برای این پاوربانک ابعادی برابر با 10 ×4.3 ×5.3 اینچ گزارش شده است. وزن آن نیز کمتر از 2 کیلوگرم(حدود 1.8 کیلوگرم) است. همانطور که در تصاویر مشاهده میکنید این محصول از منظر طراحی بسیار زیبا و هوشمندانه تولیدشده است. نسبت وزن با اندازه و میزان کارایی دستگاه فوقالعاده به نظر میرسد.
این پاوربانک دارای استاندارد IPX4 است که درنتیجه برای استفاده در فضای باز مناسب خواهد بود و در برابر مایعات نیز مقاومت دارد. آیپر از یک باتری 46750mAh استفاده میکند که چرخه شارژ بیش از 500 بار را پشتیبانی میکند. همچنین دارای دو پورت USB-A و یک پورت USB-C است. یکی از پورتهای USB-A از فناوری شارژ سریع نسخه 3.0 پشتیبانی میکند. اما یک ویژگی مهم در این محصول؛ حضور یک خروجی AC و یک ورودی DC که امکان شارژ متنوعی را برای این پاوربانک فراهم میکند. لپتاپ، دوربین، یخچال مسافرتی و بسیاری از وسایل دیگر را میتوان به آیپر متصل کرد. برای شارژ آیپر از برق شهری، پنل خورشیدی و یا شارژر فندکی ماشین میشود استفاده کرد.
این پاوربانک 150 واتی همچنین دارای یک نمایشگر ال سی دی کوچک روی بدنه است که علاوه بر افزایش زیبایی، اطلاعات مختلف مرتبط با پاوربانک را نمایش میدهد.ثبت سفارش برای این محصول 109 دلار هزینه دارد.
این روزها خرید و استفاده از پاوربانک در بین کاربران کاملا جا افتاده و به یکی از بهترین روش های مقابله با معضل خالی شدن شارژ باتری گوشی های هوشمند تبدیل شده است. اما برای خرید پاوربانک باید به چه نکاتی دقت کرد؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به نکات مهمی اشاره کنیم که باید به منظور خرید بهترین پاوربانک برای آیفون یا گوشی سامسونگ خود به آن ها توجه کنید. با موبایل کمک همراه باشید.
مقدمهای در رابطه با خرید بهترین پاوربانک
پاوربانک را میتوان یک منبع تامین انرژی شارژ همراه دانست. این ابزار انرژی الکتریکی را در خود ذخیره کرده و این امکان را در اختیارتان قرار میدهد تا هر زمان و هر کجا که هستید فقط با اتصال سیم شارژر گوشی به آن قادر به شارژ کردن باتری اسمارتفون خود باشید. بنابراین پاوربانک یک منبع تغذیه همراه است. از آنجایی که پاوربانک ها ابزارهای بسیار کاربردی هستند، خرید آن ها بسیار رونق پیدا کرده است.
اما به نظر شما بهترین پاوربانک کدام است؟ چگونه باید بهترین پاوربانک را برای خرید انتخاب کنیم؟ بدین منظور نکات مهمی وجود دارند که باید حتما پیش از خرید پاوربانک به آن ها توجه شود. در ادامه این مطلب قصد داریم به نکات مهمی اشاره کنیم که باید برای خرید پاوربانک حتما به آن ها توجه شود. چنانچه در مورد این موضوع سوالی داشتید، میتوانید ضمن تماس با کارشناسان موبایل کمک از آن ها راهنمایی بخواهید. با ما همراه باشید.
هرگونه سوال در رابطه با این مطلب و مشکلات نرمافزاری موبایل خود دارید، با همکاران ما در شرکت همراهرایانه تماس بگیرید
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : ظرفیت پاوربانک
پاوربانک ها ظرفیت های مختلفی دارند و این مسئله یکی از اصلی ترین مشخصه هایی است که باید در حین خرید پاوربانک به آن توجه کنید. در مورد این خصیصه انتخاب بهترین پاوربانک دقیقا با نیاز شما ارتباط مستقیم دارد. ظرفیت پاوربانک ها با واحد میلی آمپر ساعت یا همان mAh نشان داده میشود که واحدی مشابه با واحد نمایش باتری گوشی های موبایل است. پاوربانک ها از نظر ظرفیت شامل مدل های مختلفی میشوند و عموما هرچه ظرفیت پاوربانک بیشتر باشد، قیمت آن هم افزایش پیدا میکند. اما ظرفیت بیشتر پاوربانک به چه دردی میخورد؟
هرچقدر ظرفیت یک پاوربانک بیشتر باشد، تعداد دفعات بیشتری میتوانید از آن به منظور شارژ باتری گوشی خود استفاده کنید. برای مثال تصور کنید باتری گوشی شما 33000 میلی آمپر ساعتی است و پاوربانکی با ظرفیت 1000 میلی آمپر ساعت خریداری کردهاید. در این شرایط پاوربانک شما در حالتی که یک بار فول شارژ شود، میتواند 3 بار باتری گوشی شما را از 0 تا 100 درصد شارژ کند. حال اگر ظرفیت پاور بانک 700 میلی آمپر ساعت باشد، طبیعتا فقط 2 بار قادر به شارژ باتری گوشی خواهد بود. بنابراین یکی از اصلی ترین نکاتی که باید برای خرید بهترین پاوربانک به آن توجه کنید، ظرفیت پاوربانک است.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : شرکت سازنده
شاید تصور کنید کمپانی سازنده پاوربانک چندان موضوع حائز اهمیتی نباشد و تفاوتی مابین پاوربانک های ساخته شده توسط شرکت های مختلف وجود ندارد! اما اینطور نیست و اگر از پاوربانک های مشابه دو شرکت مختلف به طور همزمان استفاده کنید، متوجه این اختلاف خواهید شد! بنابراین برای خرید بهترین پاوربانک حتما دقت کنید که پاوربانک مورد نظر توسط چه شرکتی ساخته شده است. هم اکنون پاوربانک های شرکت شیائومی در بازار کشورمان بسیار دیده میشوند که کیفیت ساخت و عملکرد مطلوبی دارند. سعی کنید در حین خرید پاوربانک هیچوقت ریسک نکنید که پاوربانک برند ناشناسی را خریداری ننمایید.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : پورت های اتصال
پاوربانک ها با توجه به سبک طراحی که دارند میتوانند از پورت های اتصال مختلف و متعددی پشتیبانی کنند. بنابراین همیشه در حین خرید پاوربانک به این موضوع دقت کنید که چه پورت های اتصالی توسط آن پشتیبانی میشود و اصلا پاوربانک مورد نظر چند پورت خروجی دارد. اگر شما بخواهید با پاوربانک دوربین خود را شارژ کنید که سوکت شارژ سمت تامین انرژی آن از نوع میکرو یو اس بی است، مطمئنا باید پاوربانکی بخرید که به پورت خروجی میکرو یو اس بی مجهز باشد. همچنین اگر بخواهید دو یا چند گوشی را به طور همزمان به پاوربانک متصل و آن ها را شارژ کنید باید پاوربانکی که میخرید به تعداد نیازتان پورت USB خروجی داشته باشد. توجه به این دو نکته هم یکی دیگر از اصلی ترین نکاتی است که باید برای خرید بهترین پاوربانک به آن توجه شود.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : مقدار انرژی ورودی و خروجی (Input/Output Power)
مسئله مهم بعدی که باید برای خرید بهترین پاوربانک به آن توجه کنید مربوط به انرژی ورود (Input Power) و انرژی خروجی (Output Power) دستگاه است. اما این دو موضوع چه معنا و مفهومی داشته و اصلا چه ارتباطی به کیفیت عملکرد پاوربانک دارند؟ انرژی ورودی یا Input Power مقدار انرژی است که پاوربانک در حین شارژ شدن خودش میتواند دریافت کند. هرچه مقدر این انرژی بیشتر باشد، پاور بانک سریع تر شارژ میشود. بنابراین خیلی زودتر میتوانید پاوربانک را فول شارژ کرده و از آن استفاده کنید.
اما انرژی خروج (Output Power) مقدار انرژی است که به عنوان خروجی از پورت های پاوربانک خارج شده و به گوشی شما منتقل میشود. مقدار این انرژی در پاوربانک ها عموما مابین 1 الی 2 آمپر است، اما برخی پاوربانک ها از خروجی بیشتر هم پشتیبانی میکنند. طبیعی است که هرچه خروجی پاوربانک بیشتر باشد، سرعت شارژ شدن گوشی یا هر گجت متصل به آن هم افزایش پیدا خواهد کرد. پس همیشه در حین خرید پاوربانک به مقدار انرژی ورود و خروجی آن دقت کنید.
حتما بخوانید:تعمیر دوربین گلکسی جی ۳ ۲۰۱۶ با کمترین قیمت و هزینه
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : نشان دهنده وضعیت پاوربانک
اگر به دنبال خرید بهترین پاوربانک هستید، حتما مدل هایی را انتخاب کنید که به چراغ LED یل نمایش دهنده وضعیت ابزار مجهز هستند. پاوربانک ها ممکن است حتی دارای صفحه نمایش کوچک هم باشند، اما وجود صفحه نمایش هیچ ضرورتی ندارد و یک چراغ LED هم میتواند خیلی خوب اطلاعاتی که نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهد. پاوربانک هایی که به چراغ LED مجهز هستند میتوانند در شرایط مختلف با تغییر رنگ وضعیت را به شما اعلام کنند. برای مثال وقتی پاوربانک شارژ کافی دارد، رنگ چراغ سبز میشود و وقتی شارژ پاوربانک در حال اتمام شدن است، رنگ چراغ به قرمز تغییر پیدا میکند. در بسیاری از پاوربانک ها هم به جای چراغ LED از نشان دهنده مقدار شارژ پاوربانک استفاده شده که دقیقا شبیه به نشان دهنده مقدار شارژ گوشی های موبایل است. بدین ترتیب شما میتوانید متوجه شوید که چقدر از ظرفیت پاوربانک خود را استفاده کردهاید و چقدر از ظرفیت آن باقی مانده است و کی باید آن را شارژ کنید.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : کیفیت ساخت و ایمنی
همیشه باید به ایمنی دقت ویژهای شود و ایمنی موضوعی است که مستقیما با کیفیت ساخت هر ابزاری ارتباط دارد. پاوربانک ها هم از این موضوع مستثنا نیستند، بنابراین همیشه در حین خرید پاوربانک دقت کنید که آپشن های امنیتی و استانداردهای خوبی را به همراه داشته باشد. لیبل مربوط به استاندارد های امنیتی پاوربانک یا حداقل توضیحات مربوط به آن عموما روی دستگاه یا روی جعبه آن قید شدهاند. یک منبع تغذیه (پاوربانک) بیکیفیت میتواند به باتری گوشی شما آسیب بزند، بنابراین همیشه محصولات برندهای معتبر را خریداری کنید و هر پاوربانکی را به راحتی و بدون توجه به کیفیت ساخت آن خریداری ننمایید.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : قیمت
همیشه به دنبال بهترین و مقرون به صرفه ترین قیمت باشید. در برخی شرایط ممکن است یک پاوربانک با مشخصات مشابه در دو فروشگاه مختلف با قیمت های متفاوتی عرضه شود، بنابراین سعی کنید به مسئله قیمت توجه داشته باشید و بدین ترتیب مقرون به صرفهترین گزینه را خریداری کنید. در نظر داشته باشید که انتخاب پاوربانک مقرون به صرفه و توجه به قیمت بدان معنا نیست که محصولی ارزان را خریداری کنید! مقرون به صرفه بودن هر ابزار به این معناست که در قبال قیمتش کیفیت عالی را ارائه کند.
نکات مهم برای خرید بهترین پاوربانک : مطالعه نظرات دیگران
نکتهای که در این قسمت به آن اشاره میکنیم فقط مختص خرید پاوربانک نمیشود و باید آن را پیش از خرید هر گجت الکترونیکی و ابزار دیگر هم در نظر بگیرید. توصیه ما این است که همیشه پیش از خرید یک ابزار از جمله پاوربانک در اینترنت جستجو داشته باشید و برخی گزینه های مناسب خود را بری خرید مشخص کنید. سپس نظرات کاربران مختلف را در مورد آن ها مطالعه نمایید. خواندن نظرات دیگران شاید کمی خسته کننده و زمانبر باشد، اما یکی از بهترین روش هایی است که میتوان از آن برای خرید بهترین پاوربانک یا هر گجت دیگری استفاده کرد. پس همیشه جستجو کنید و از نظرات دیگران استفاده به عمل آورید.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی نکاتی پرداختیم که باید به منظور خرید بهترین پاوربانک حتما به آن ها توجه کنید. چنانچه در مورد این موضوع سوالی داشتید، میتوانید ضمن تماس با کارشناسان موبایل کمک از آن ها راهنمایی بخواهید.
پاوربانک شیائومی: شرکت شیائومی در درجه اول به خاطر ارائه گوشی های هوشمندش شناخته شد و علاوه بر اینکه بازار چین رو به دست آورد، به کشورهایی مثل هند و مالزی هم راه پیدا کرد. اگر چه تمرکز اصلی شیائومی روی ساخت گوشی های هوشمند با قیمت پایین و کیفیت بالا بود، اما شیائومی در کنار گوشی های هوشمند، وارد بازار محصولاتی مثل پاوربانک شیائومی، تصفیه هوا شیائومی، ترازو شیائومی، تلویزیون شیائومی، انواع هدفون، هدست و هندزفری شیائومی، اسپیکر شیائومی، دوربین و دستبند شیائومی، لپ تاپ و تبلت شیائومی و … نیز شد. در این میان، پاوربانک های شیائومی که در قیمتی مناسب ارائه میشن و به راحتی قابل حمل هستن، در زمان هایی که بیرون از خونه هستید، نگرانی شما رو از خاموش شدن گوشیتون برطرف می کنن. در این مطلب شما رو با انواع پاوربانک های شیائومی آشنا می کنیم.
پاوربانک 5000 میلی آمپر ساعتی شیائومی، بدنه آلومینیومی محکم و باکیفیتی داره و وزنش، 156 گرمه. این پاوربانک، با وجود قابلیت ضدآب و ضدخوردگی و زنگ زدگی، دوام بالایی داره. باتری 5000 میلی آمپر ساعتی این پاوربانک، از نوع باتری پلیمر لیتیوم یونی هست که حدود 93 درصد از شارژرش رو خروجی میده. در حین اینکه می تونه دستگاه موردنظرتون رو شارژ بکنه، خودش هم می تونه شارژ بشه. با وجود قیمت پایین، به دلیل برخورداری از 9 لایه محافظتی، از ایمنی بالایی برخورداره.
پاوربانک مدل 2 شیائومی با ظرفیت 10000
پاوربانک 10000 میلی آمپرساعتی مدل 2، بدنه ای فلزی با سطح ضدخش داره که ضخامتش 14.2 میلی متر و وزنش 245 گرمه. دوتا درگاه USB نوع A داره که از شارژ سریع پشتیبانی می کنن و یک پورت microUSB جداگانه هم با قابلیت شارژ سریع برای شارژ کردن خود پاوربانک داره. نکته قابل توجه اینه که در صورت شارژ همزمان دو گوشی، در حالت نرمان اونها رو شارژ می کنه و نه به حالت شارژ سریع. دکمه ای برای چک کردن ظرفیت دستگاه و چهارتا چراغ LED داره که هر کدوم، 25 درصد شارژ باتری رو نشون میدن. این پاوربانک، حدود 81 درصد از شارژرش رو خروجی میده. خروجی استاندارد این پاوربانک، 5.1 ولت و 2.4 آمپر هست.
پاوربانک 10400 میلی آمپرساعتی شیائومی
پاوربانک 10400 میلی آمپر ساعتی شیائومی، دارای روکشی از جنس آلومینیوم و سطحی بافت دار هست که باعث میشه به راحتی بتونید توی دستتون نگهش دارید. سطح این دستگاه، ضدزنگ زدگی و ضدآب هست و قسمت بالا و پایین اون، پلاستیکیه. چهار چراغ LED داره که هر کدوم اونها نشون دهنده 25 درصد شارژه. ویژگی مهم این پاوربانک اینه که به شما این امکان رو میده تا بتونید پاوربانک و گوشیتون رو همزمان شارژ کنید.
پاوربانک مدل Mi Pro شیائومی با ظرفیت 10000mah
پاوربانک Mi Pro، با طول 5 اینچ و عرض 3 اینچ، از دو طرف در راستای طول، حالت مدوری داره. روکش این پاوربانک، آلومینیومی و بادوامه و لوگوی Mi در قسمت وسط یک چهارم پایینی اون حک شده. دو طرف پاوربانک از جنس پلاستیک خاکستری رنگ ساخته شده که اطلاعات تنظیمی و ورودی و خروجی اون در یک طرف و پورت ها در سمت دیگه هستن. این پاوربانک از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می کنه.
پاوربانک ورژن 2 شیائومی با ظرفیت 10000mah
Mi Power Bank 2، دارای بدنه ای از جنس آلومینیوم هست و انحنای دو طرف پاوربانک باعث میشه توی دست گرفتنش خیلی راحت باشه. طولش 130 و عرضش 71 میلی متره و 230 گرم وزنشه. این پاوربانک، دارای یک پورت USB و یک پورت microUSB هست و چهار تا چراغ LED هست که هر کدومشون نشون دهنده 25 درصد ظرفیت باتریه. از شارژ سریع نیز پشتیبانی می کنه.
پاوربانک مدل 2C شیائومی با ظرفیت 20000mah
بدنه پاوربانک شیائومی مدل 2C از جنس پلاستیک ABS ساخته شده که نسبت به بدنه آلومینیومی پاوربانک های قبلی، لغزندگی کمتری داره و با بافتی که داره توی دست گرفتنش راحت تره. این پاوربانک دو تا پورت USB داره، بنابراین به طور همزمان دوتا دستگاه رو می تونید با هم شارژ کنید. خروجی پورت این دستگاه ولتاژ 5.1 ولت در جریان 3.6 آمپر هست که منجر به توان 18.36 وات میشه. 4 تا چراغ LED داره که میزان شارژش رو نشون میدن. با وجود لایه های محافظتی، از ایجاد مداراهای کوتاه، اورولتاژ خروجی و ورودی، شارژ و دشارژ بیش از حد و … جلوگیری میشه.
پاوربانک مدل ZMI QB810 با ظرفیت 10000mah
پاوربانک ZMI QB810، طراحی ظریف و جمع و جوری داره و روکش اون از جنس پلی یورتان هست که در برابر خط و خش بسیار مقاومه. ابعاد این پاوربانک 1.3*6.9*12.8 سانتی متر و وزنش 173 گرمه. ویژگی قابل توجه این پاوربانک اینه که همزمان با شارژ شدن گوشی، می تونید پاوربانک رو هم شارژ کنید. همچنین، از قابلیت شارژ سریع نسخه 2 برخورداره. این پاوربانک دارای یک پورت ورودی Type-C، یک پورت ورودی Micro USB و یک پورت خروجی USB 2.0 هست.
شارژر و روتر مدل ZMI MF885 با ظرفیت 10000mah
پاوربانک ZMI MF885، مجهر به باتری با ظرفیت بالای 10000 میلی آمپر ساعت هست و علاوه بر قابلیت شارژ کردن گوشی، یک روتر 4G نیز در اختیار شما قرار می گیره. این پاوربانک از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می کنه و ورودی و خروجی اون 18 وات هس. روتر ZMI که از شبکه های 3G و 4G پشتیبانی می کنه، می تونه همزمان 9 تا شبکه رو به هم متصل کنه و یک HUB Network در اطراف خودش بسازه.
پاوربانک مدل ZMI QB815 با ظرفیت 15600mah
پاوربانک ZMI Power Bank QB815 15600 mAh دارای دو پورت USB و یک پورت USB Type-C هست و از شارژ سریع نسخه 3 و USB Power Delivery پشتیبانی می کنه. جنس پاوربانک، از پلاستیک ABS هست و حدود 400 گرم وزن داره. با این پاوربانک، می تویند وسایلی رو که توان کمتری دارن (مثل Mi Band 2) شارژ کنید. به لطف قابلیت microcharge، باتری به طور اتوماتیک جریان کمتری رو بدون آسیب رسیدن به تجهیزات، دریافت می کنه. یکی از ویژگی های قابل توجه ZMI QB815، شارژ سریع لپ تاپ ها از طریق پورت Type-C با قدرت بالای 45 وات هست. علاوه بر این، در این حالت، پاوربانک مانند USB 2.0 hub عمل می کنه که می تونید دستگاه های جانبی رو بهش وصل کنید. این پاوربانک با باتری لیتیوم-یون 15600 میلی آمپر ساعت در محدوده دمایی گسترده ای کار می کنه و در برابر جریان بیش از حد و اتصال کوتاه محافظت شده هست.
پاوربانک مدل ZMI QB820 با ظرفیت 20000mah
پاوربانک ZMI QB820 با ظرفیت 20000 میلی آمپرساعت، دارای بدنه ای از جنس پلی کربنات هست و برای شارژ کردن دستگاه هایی که مجهز به پورت USB-C هستن ساخته شده. این پاوربانک مجهز به دو پورت USB استاندارد هست که از شارژ سریع نسخه 3 پشتیبانی می کنن. یک پورت USB-C داره که هم از شارژ سریع نسخه 3 و هم از Power Delivery 2.0 standard پشتیبانی می کنه. قابلیت USB هاب پاوربانک ZMI QB820 به شما این امکان رو میده تا از پاوربانک برای وصل کردن دستگاه های USB-A به لپ تاپ USB-C استفاده کنید. همچنین، از قابلیت Press Through Charging برخورداره که به معنی توانایی پاوربانک برای شارژ همزمان خودش و دستگاهی که بهش متصله، هست.
پاوربانک 5000 میلی آمپر ساعتی شیائومی ورژن 2
پاوربانک 5000 میلی آمپر ساعتی ورژن 2 دارای بدنه ای آلومینیومی با ضخامت 10.7 میلی متر هست و جزء باریک ترین پاور بانک ها محسوب میشه. با توجه به اینکه این پاوربانک، میزان خروجی رو با توجه به دستگاه هایی که بهش وصل شدن، تنظیم می کنه، بنابراین با طیف وسیعی از وسایل حتی مچ بندها نیز سازگاره. تراشه کلاس جهانی این پاوربانک، علاوه بر ایمنی بالا، نرخ تبدیل شارژ کردن رو به 93 درصد رسونده.
جمع بندی
پاوربانک شیائومی از جمله محصولات کاربردی این شرکت هست که در قیمتی مناسب به بازار ارائه میشه. همونطور که در مطلب بالا مشاهده نمودید، تعدادی از پاوربانک های شیائومی رو با مشخصات کلی اونها به شما معرفی کردیم. تفاوت این پاوربانک ها در ظرفیت اونهاست که در رده های 5000 تایی، 10000 تایی و 20000 تایی به بازار ارائه میشن که با توجه به نیازتون می تونید ظرفیت مورد نظرتون رو انتخاب کنید. نکته دیگه ای که وجود داره اینه که برخی از این پاوربانک ها مجهز به دو پورت USB هستن که به شما این امکان رو میدن تا بتونید دو دستگاه رو همزمان شارژ کنید. علاوه بر این، باید ببینید چه دستگاه هایی رو قصد دارید با پاوربانک شارژ کنید و توجه داشته باشید که تنها مواردی مانند مدل pro، ZMI QB815 و 5000 ورژن 2 توانایی شارژ دستگاه های با توان پایین مثل مچ بندها رو دارن. برای آگاهی از جزئیات بیشتر این محصولات و خرید اونها تنها کافیه روی لینک سبزرنگ پایین هر محصول کلیک کنید.